Algemene informatie over de opleidingen

Opleidingen

De grootste keuze aan opleidingen en cursussen voor de HR- salaris- en payrollprofessionals

Bekijk het actuele cursusaanbod

HR- en salarisadministratie zijn vakgebieden die continu in beweging zijn. Wet- en regelgeving verandert jaarlijks waardoor processen telkens moeten worden aangepast. Voor de professional is daarom niet alleen het verkrijgen van vakkennis van belang, maar vooral ook het onderhouden en updaten van die vakkennis en –vaardigheden.

2Xplain is geen traditionele opleider maar een specialist die uit de praktijk is ontstaan en een praktijkopleider waar de trainers zelf ook in de praktijk werkzaam zijn. Hierdoor wordt kennis vanuit de boeken direct vertaald naar uw praktijk.

Het cursusaanbod van 2Xplain is toegespitst op HR- en salarisadministratie; binnen deze specialistische doelgroep heeft u bij 2Xplain de ruimste keuze. Hier vindt u het overzicht van ons totale aanbod.

2Xplain maakt al enkele jaren gebruik van de extra mogelijkheden die online kennisoverdracht biedt. Vanwege de coronacrisis zijn veel opleidingen en studiedagen nu aangepast voor onze online classroom. Niet simpelweg dezelfde dagen online gepresenteerd, maar een aangepaste methodiek die optimaal gebruik maakt van de voordelen van online werken. 

Lees hier wat cursisten schrijven over 2Xplain

Basisopleidingen voor HR- en salarisadministrateurs

Als salarisadministrateur is een goede basiskennis van wet- en regelgeving noodzakelijk. De wetgeving is complex en de payrollopleidingen kunnen daarom bij 2Xplain op verschillende niveaus worden gevolgd, van MBO3 tot HBO 2 niveau.

Studiedagen en leergangen voor HR- en salarisprofessionals

Ieder jaar wordt u als HR- of salarisadministrateur geconfronteerd met wijzigingen in de regelgeving. Soms ingrijpend, soms minimaal, maar altijd belangrijk. Fouten leiden uiteindelijk altijd tot extra werk en kosten. Als specialist weet 2Xplain exact hoe de regelgeving in uw dagelijkse praktijk moet worden toegepast. Het op basis daarvan ontwikkelde programma van studiedagen en leergangen biedt u de ruimste keuze om meer te leren over die onderwerpen die voor u relevant zijn.

Trainingen persoonlijke vaardigheid voor HR- en salarisprofessionals

Het gaat bij uw werk als HR- of salarisadministrateur allang niet meer alleen over vakkennis. Communiceren, presenteren, adviseren, maar ook klantgericht werken en processen optimaliseren zijn steeds vaker noodzakelijke vaardigheden voor uw beroepsuitoefening. Zoals u van de specialist mag verwachten zijn ook de vaardigheidstrainingen van 2Xplain toegesneden op HR- en salarisadministratie. Praktijkgericht en direct toepasbaar voor u dus; bekijk ons aanbod voor uw persoonlijke vaardigheden.

Webinars waarin u actief meedoet

Als bijblijven wel noodzakelijk, maar uw tijd schaars is, dan is een maandelijks vaktechnisch webinar de oplossing. Eén keer per maand kunt u bij 2Xplain deelnemen aan zo’n online training, telkens over een specifiek vakgericht onderwerp. Bij een 2Xplain-vaktechnisch webinar bent u geen luisteraar, maar echt een deelnemer. De trainer stelt vragen, en u kunt uw vragen via de chat voorleggen. Op die manier wordt het gemis aan directe interactie die tijdens studiedagen plaatsvindt optimaal ondervangen en levert een webinar echt wat op.

Alle cursussen ook in-company

Alle opleidingen, studiedagen, leergangen en trainingen worden ook in-company verzorgd. U kunt dan kiezen voor het standaardprogramma, zoals dat in de open inschrijving wordt geboden, of voor geheel of gedeeltelijk maatwerk. Cauïstiek kan worden aangepast aan de eigen praktijk en uiteraard speelt de docent volledig in op de vragen uit uw eigen organisatie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend opleidingsadviesgesprek met Cas Bakker (0570-796060) om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Actualiteitendag HR- en salarisadministratie

De actualiteitendag is al sinds 1998 een vast onderdeel van ons educatieve aanbod en nog altijd de populairste. De laatste jaren is ook de vraag naar het incompany verzorgen van deze dag flink toegenomen. Efficiënt en in heldere taal door een van onze deskundige docenten in één dagdeel van 3 effectieve uren bijgepraat over de regelgeving voor uw vakgebied zoals die op 1 januari volgend jaar geldt. Vraag ons naar de mogelijkheden en we plannen samen een datum die past voor u en onze sprekers.

Voordeelpakket: de voordeligste en makkelijkste cursuspakketten

Tot 20% voordeel bij inschrijving voor meerdere studiedagen én de administratieve afhandeling van uw Nirpa-puntenregistratie gratis geregeld. Meer info...

BTW-compensatieregeling

Voor btw-plichtige organisaties maakt het niet uit, maar voor cursisten uit de sectoren zorg, welzijn en onderwijs betekent btw een flinke verhoging van de kosten. Organisaties uit deze sectoren kunnen daarom een beroep doen op de btw-compensatieregeling.

U verkeert in goed gezelschap

2Xplain verzorgt de permanente educatie voor professionals in alle branches, voor grote en kleine organisaties, incompany of via open inschrijving. Wilt u zien in welk gezelschap u verkeert bij 2Xplain, klik dan hier.

2Xplain is erkend door CEDEO,  de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners.

 

 

Al onze education-activiteiten zijn geregistreerd bij het Nirpa. Deelname levert PE-punten op voor registratie in het Register Payroll Professionals en het Register Salarisadministrateurs.

 

 

 

Voorwaarden en klachtenprocedure

Bekijk het actuele cursusaanbod

2Xplain Vakinformatie: Hoofdsponsor van de salarisadministrateur.

DocNr: 42801

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!