Webinar oktober: Sociale Zekerheid opfris 2022

Opleidingen

Startdatum

dinsdag 25 oktober 2022
van 10:00u tot 11:00u
2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 87,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Angelo Wiegmans


Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

NOW, arbeidsrechtelijke consequenties

De in de plaats van de Werktijdverkorting (WTV) gekomen tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) is bedoeld om werkgevers die omzetverlies lijden door de Coronacrisis, financieel tegemoet te komen in hun loonkosten. Hiervoor verleent het UWV een voorschot. Aan deze loonsubsidie zijn wel voorwaarden verbonden. Hoewel het kabinet besloten heeft de NOW met ingang van 1 oktober 2021 te stoppen, ook na deze datum blijven een aantal specifiek ondersteunende maatregelen van kracht in het 4de kwartaal. Aan de orde komt de NOW in hoofdlijnen, verplichtingen werkgever, verplichtingen werknemer, niet door de NOW gedekte bedrijfseconomische problemen en de geherintroduceerde Werktijdverkorting (WTV).

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur en zijn rond 11.00 uur afgelopen. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars.

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag je gratis deelnemen, klik hier en dan linksboven op de groene inschrijfknop!

Voor elk webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvang je per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 102212

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!