Webinar juni: update werkkostenregeling

Opleidingen
Inschrijven

Startdatum


dinsdag 30 juni 2020
van 10:00u tot 11:00u

Online


(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 82,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Gerrie de Hoop
"Duidelijke uitleg over een ingewikkeld onderwerp"

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Webinar juni: Update Werkkostenregeling

De werkkostenregeling is al vanaf 2015 verplichte kost voor elke werkgever. In de praktijk roept de regeling nog veel vragen op. Zo is er nog veel onduidelijkheid over het gebruikelijkheidscriterium. En waarom en hoe moeten gerichte vrijstellingen worden aangewezen?

In het webinar gaan we in op deze en andere onduidelijkheden in de regeling en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Ook de wijzigingen per 1 januari 2020 komen aan bod. Welke gevolgen heeft de verruiming van de vrije ruimte voor de concernregeling. En hoe zit het met de waardering van branche-eigen producten.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 100611
Laatste wijziging: 18-5-2020

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!