Juni-webinar: De beslagvrije voet

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


dinsdag 25 juni 2019
van 10:00u tot 11:00u

Online

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 79,90
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Gerrie de Hoop
"Duidelijke uitleg over een ingewikkeld onderwerp"

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

De beslagvrije voet

De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet is in maart 2017 reeds aangenomen door de Eerste Kamer. De daadwerkelijke invoering van de wet zal pas op 1 januari 2021 zijn. De reden voor uitstel zijn vooral de noodzakelijke ICT-aanpassingen om gegevens van verschillende organisaties te verbinden. Na de invoering van de wet kan de beslagvrije voet worden vastgesteld aan de hand van reeds beschikbare gegevens uit de Basis Registratie Personen en de polisadministratie. Het komt nu regelmatig voor dat bij een loonbeslag de beslagvrije voet te laag wordt vastgesteld. De wet vereenvoudiging beslagvrije voet brengt daarin verbetering.

Tot 1 januari 2021 worden met spoed een aantal tussenmaatregelen in gang gezet voor mensen die nu worden geconfronteerd met een te lage beslagvrije voet. Over deze tussenmaatregelen en over de vaststelling van de beslagvrije voet onder de nieuwe wet hoort u alles tijdens het webinar van de maand juni: De beslagvrije voet.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up to date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars.

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 100611
Laatste wijziging: 23-5-2019

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!