Juli-webinar: Payrollconstructie

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


dinsdag 30 juli 2019
van 10:00u tot 11:00u

Online

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 79,90
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Gerrie de Hoop
"Duidelijke uitleg over een ingewikkeld onderwerp"

Over deze opleiding

Kennistraining
Onbeperkt aantal deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Payrollconstructie

Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in werking. Deze wet heeft verstrekkende gevolgen voor payrolling. Payrollwerknemers krijgen dezelfde rechtspositie en arbeidsvoorwaarden als werknemers die in een gelijke of vergelijkbare functie bij de inlener in dienst zijn. Payrollwerkgevers kunnen geen gebruik meer maken van het uitzendbeding en de ruimere ketenregeling. Daarnaast zal de payrollwerkgever moeten zorgen voor een adequaat pensioen.

In het webinar van de maand juli wordt uitgelegd wanneer er volgens de nieuwe regels sprake is van payrolling, welke arbeidsvoorwaarden precies gaan gelden voor de payrollwerknemer en welke eisen worden gesteld aan het pensioen.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up to date met de maandelijkse webinars

Elke 4e dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 101846
Laatste wijziging: 13-6-2019

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!