December-webinar:

Opleidingen

Kosten

Vanaf € 84,25
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

2021 in vogelvlucht

December is de maand van de actualiteitendagen, maar ook de maand van de feestdagen. Niet iedereen kan een dag vrijmaken om een van onze vakdocenten uitgebreid te horen ingaan op de wet- en regelgeving. Vandaar dat Gerrie de Hoop tijdens dit december-webinar een korte samenvatting van het actualiteitenprogramma geeft. Handig als u niet gemist kan worden op uw werk, of als u de hoofdlijnen van de wet- en regelgeving 2021 nog eens een keertje wilt horen.

Vaktechnische vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur en zijn ongeveer om 11.00 uur afgelopen. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars.

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 102214

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!