Webinar december: 2023 in vogelvlucht

Opleidingen

Startdatum

dinsdag 20 december 2022
van 10:00u tot 11:00u
2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 87,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Gerrie de Hoop
"Duidelijke uitleg over een ingewikkeld onderwerp"

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

2022 in vogelvlucht

December is de maand van de actualiteitendagen, maar ook de maand van de feestdagen. Niet iedereen kan een dag vrijmaken om een van onze vakdocenten uitgebreid te horen ingaan op de wet- en regelgeving. Vandaar dat Gerrie de Hoop tijdens dit december-webinar een korte samenvatting van het actualiteitenprogramma geeft. Handig als je niet gemist kan worden op je werk, of als de de hoofdlijnen van de wet- en regelgeving 2022 nog eens een keertje wilt horen.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur. Tijdens elk webinar kun je vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten zie tarieven in linkerkolom. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. Je kunt je daar op ieder moment voor aanmelden. Het abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heb je dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag je gratis deelnemen, klik hier en dan linksboven op de groene inschrijfknop!

Voor elk webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvang je per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 102214

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!