Actualiteitenevent

Opleidingen

Startdatum

donderdag 10 november 2022
van 9:30u tot 11:30u
2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Startdatum

maandag 12 december 2022
van 9:30u tot 11:30u
2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 373,60 tot € 467,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Gerrie de Hoop
"Duidelijke uitleg over een ingewikkeld onderwerp"

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 500 deelnemers
Basisniveau
40

Waarom zou u voor het online PayRoll Actualiteitenevent van 2Xplain kiezen?

Deelnemers aan de Actualiteitendag beoordeelden deze gemiddeld met een 8,8.

Uit de evaluaties:
"Complete informatie, geen loze info. Prima!"

Op de onafhankelijke opleidingensite Springest kunt u meer ervaringen van deelnemers lezen. 

Het gaat uiteindelijk om de inhoud

Het is al weer ruim 20 jaar geleden dat Jos van Weert, kennismanager bij 2Xplain, de Actualiteitendag Salarisadministratie introduceerde. Al die jaren was dat de vaste afsluiting van het jaar, die ervoor zorgde dat de deelnemers goed voorbereid het nieuwe jaar in gingen. Ook dit jaar zijn er enkele Actualiteitendagen gepland. Maar u kunt ook kiezen voor ons online Actualiteitenevent. Tijdens dit event, dat bestaat uit 2 blokken van 2 uur verdeeld over 2 dagen, wordt alle regelgeving voor het volgende jaar gepresenteerd. Een volledig verhaal, opgebouwd vanuit de praktijk van de mensen die met de regelgeving moeten werken: úw praktijk dus.

 

Hetzelfde, maar toch anders

De overstap naar online is vooral ingegeven door de coronacrisis, maar dat neemt niet weg dat een online event ook een aantal extra mogelijkheden biedt en daar willen we u graag van laten profiteren. 

Wat onze vaktrainers Gerrie de Hoop, Nathalie van Goor (november-event) en Monique van de Graaf (december-event) precies gaan vertellen kunnen we nu nog niet zeggen. Niet dat het geheim is, maar het kenmerk van een goed actualiteitenevent is nou juist dat het programma actueel is. Zeker is dat alles op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsrecht en pensioenen wat voor de dagelijkse uitvoering van uw salarisadministratie relevant is aan de orde komt. U kunt dus meteen met de verkregen kennis aan de slag. Dat dit geen loze belofte is bewijst de zeer hoge beoordeling die deelnemers ieder jaar weer geven.

November of december

"Hoe later, hoe beter", is ons motto als het om actualiteitendagen en -events gaat, maar als de specialist in opleidingen en informatie voor salarisadministrateurs weten we ook dat niet iedereen in december tijd kan vrijmaken. Daarom bieden we u de keuze om het event te volgen in november of december. In november zijn natuurlijk nog niet alle voorstellen definitief door het parlement geloodst. Kiest u voor november, dan sturen wij u in december de eventuele laatste wijzigingen per e-mail. U gaat dus hoe dan ook actueel het nieuwe jaar in.

Meer service, minder kosten

De maximale prijs van 2Xplain is vaak  lager dan de kortingsprijs bij andere aanbieders. En u moet nog al wat doen om die maximale prijs te mogen betalen. Bent u lid van de VNSa of de LinkedIn discussiegroep Salarisadministratie, NIRPA-geregistreerd, gebruiker van het Forum Salaris of leest u de 2Xplain nieuwsbrief dan daalt uw prijs al fors. Voor die lagere prijs krijgt u een Actualiteitenevent met vaktechnische sprekers én een gratis update in december. De inschrijving is geopend, reserveer uw plek voor het Actualiteitenevent.

Klik hier voor informatie over klassikale Actualiteitendag

"Weer veel gehoord, en duidelijk uitgelegd, zoals elk jaar. Dit jaar ook weer meer vrolijke noten van de spreker erin."

"Altijd fijn om de toch vrij droge kost op een duidelijke manier voorgeschoteld te krijgen met de nodige humor! Bedankt!"


DocNr: 152792

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!