BCN Eindhoven

Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven

Openbaar vervoer:

BCN Eindhoven is een stationslocatie en ligt op loopafstand van het treinstation Eindhoven CS. U verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij het busstation). Houdt rechts aan, steek het zebrapad over en loop in de richting van de Technische Universiteit. Nadat u het zebrapad bent overgestoken loopt u rechtdoor. In de het eerste gebouw aan uw rechterhand bevindt zich BCN. U dient de centrale hoofdingang te gebruiken middels de draaideur. BCN Eindhoven bevindt zich op de eerste etage bovenaan de trap.

Auto:

Looproute van Q-park Kennedyplein naar BCN Eindhoven

Q-park Kennedyplein aan Kennedyplein 400 heeft 799 parkeerplaatsen met 4 oplaadpunten, betaald. Wanneer u de parkeergarage verlaat op etage 0, houd dan rechts aan voor onze vestiging op nr. 204. Bij de receptie van BCN kunt u uw parkeerkaart van P1 tegen gereduceerde tarieven afrekenen met pin. Een dagkaart kost dan €15,00.

Looproute van P+R Professor Dr. Dorgelolaan naar BCN Eindhoven

Op 10 minuten lopen van BCN aan de Professor Dr. Dorgelolaan bevind zich een P+R. Het dagtarief van deze parkeerplaats is €6,50 per dag. Vanaf de parkeerplaats loop u richting het westen op de professor dr. Dorgelolaan richting de John F. Kennedylaan. Sla linksaf bij de stoplichten en houd vervolgens rechts aan richting het Kennedyplein. U vindt BCN links.

Tip: komt u vanuit het zuiden via de A2, let erop dat uw navigatie u stuurt via de Piuslaan en vervolgens de Professor Doctor Dorgelolaan richting onze locatie.
Let op: De parkeergarage in Eindhoven is alleen toegankelijk voor auto's niet hoger dan 2 meter.

Klik hier voor de route. 


Docnr: 34778