2Xplain kennisbank PRO

Kennisbank

Bestellen

Tarieven

PayRoll Magazine Online
€ 140,00 per jaar

PayRoll kennisbank PRO
€ 494,00 per jaar

2Xplain PRO Plus
€ 812,00 per jaar

Extra gebruiker PayRoll kennisbank PRO of PayRoll Magazine
€ 48,00 per jaar

Abonnementen

Abonnementen worden aangegaan voor de periode van een jaar. Ze gaan in op de 1e van de maand volgend op uw bestelling. Ze worden telkens automatisch verlengd voor de periode van een jaar.
Leveringsvoorwaarden

20 Nirpa PE-punten

Bestellen

2Xplain PRO, kennisbank voor de HR- salaris en payrollprofessionals

2Xplain PRO is de complete kennisbank die de HR- en salarisprofessionals 24/7 ondersteunt met actuele informatie. Naast alle cao’s, ruim 1500, voorbeeld modellen van overeenkomsten en brieven, bevat de kennisbank ruim 1000 pagina’s uitleg over de rechtsgebieden arbeidsrecht, sociale zekerheid, loonheffingen, pensioenen en grensoverschrijdende arbeid.

Als u ’s-morgens inlogt staan de belangrijkste nieuwsberichten voor u op een rij. Onze redacteur heeft deze voor u verzameld uit zo’n 70 nieuwsbronnen, die u dus niet zelf hoeft door te spitten. Doordat er altijd gelinkt wordt naar de bron bent u verzekerd van volledige informatie.

Ook is het vakblad PayRoll Magazine onderdeel van de kennisbank. Iedere dinsdag wordt er een actueel redactioneel artikel toegevoegd. Prettig leesbaar , praktijkgericht en informatief.

Nieuw: gratis online demo van de kennisbank

Vraag nu een korte online-demo aan. Via een online verbinding laten wij u alle mogelijkheden zien. U kijkt mee vanaf uw werkplek en kunt via telefoon of computer uw vragen afvuren, waar u dan natuurlijk ook meteen antwoord op krijgt. Eerst zien, dan geloven, en daarna besluit u pas of u een abonnement neemt. Het aanvragen en volgen van een demo is gratis en verplicht u nog tot niets.

Abonnementen

De 3 abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen.

Payroll Magazine

  • Dagelijks toegang tot het laatste HR- en salarisnieuws, en een compleet digitaal vakblad met achtergrondartikelen en toelichting op wet- en regelgeving.

2Xplain PRO

  • Niet alleen het nieuws en de artikelen uit abonnement 1, maar ook toegang tot de volledige kennisbank, samengesteld door deskundigen uit de praktijk. Op die manier heeft u altijd de wet- en regelgeving op uw vakgebied bij de hand, volgt u eenvoudig alle Cao's en pensioenregelingen die voor u relevant zijn en kunt u gebruik maken van onze modellen van overeenkomsten, regelingen en voorbeeldbrieven..
    Bent u al abonnee op PayRoll Magazine, dan kost een upgrade nog slechts € 0,75 per dag. Klik hier om meteen te upgraden naar 2Xplain PRO

2Xplain PRO+ (inclusief juridische helpdesk)

  • Deze derde abonnementsvorm omvat het complete aanbod zoals beschreven bij abonnement 2 aangevuld met telefonisch juridisch advies. De juridische adviesdesk biedt u de mogelijkheid om per telefoon of e-mail direct vragen over arbeidsrecht, ontslag of personele kwesties voor te leggen aan een arbeidsrechtadvocaat.

In het schema hieronder kunt u zien wat u bij deze verschillende abonnementen kunt verwachten.

  PayRoll
Magazine
2Xplain
PRO
2Xplain
PRO+
Dagelijks nieuwsberichten
Blogs
Redactionele artikelen
3 magazine themanummers per jaar

Toegang tot alle kenniscontent, Arbeidsrecht,
Sociale Zekerheid, Loonheffingen, Pensioenen,
Internationaal

 
CAO-tabel en tabel loonmutaties
Volledige CAO-database  
 Modellen van overeenkomsten + brieven √ √ 
Telefonische juridische ondersteuning    

Uw collega’s kunnen voor een gering bedrag meelezen met hun eigen account


DocNr: 89997
Laatste wijziging: 23-4-2019

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!