Actualiteitendag

Opleidingen

Inschrijven

Cursusdata


Momenteel alleen incompany

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 392,00 tot € 490,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

All-in prijs, dus inclusief:

treinretour 1e klas of parkeerkaart
documentatie
lunchbuffet
koffie, thee, frisdrank
exclusief BTW

Docent

Voor incompany geen docent bekend

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
40 4

Inschrijven

Waarom zou u de PayRoll Actualiteitendag van 2Xplain kiezen?

Deelnemers aan de Actualiteitendag beoordeelden deze gemiddeld met een 8,8.

Uit de evaluaties:
"Complete informatie in 1 dag, geen loze info. Prima!"

Op de onafhankelijke opleidingensite Springest kunt u meer ervaringen van deelnemers lezen. 

Het gaat uiteindelijk om de inhoud

Sinds Jos van Weert, kennismanager bij 2Xplain, 20 jaar geleden de Actualiteitendag Salarisadministratie introduceerde zijn er vele vergelijkbare initiatieven gekomen. Er bestaat echter nog altijd maar één dag waarbij alle regelgeving voor het volgende jaar gepresenteerd wordt in één overzichtelijke presentatie. Een volledig verhaal, opgebouwd vanuit de praktijk van de mensen die met de regelgeving moeten werken, úw praktijk dus.

 

U krijgt één samenhangend verhaal, zonder voorbehouden

Wat er allemaal verteld gaat worden kunnen onze docenten van de Actualiteitendagen, Jos van Weert, Roelof van Marrum, Gerrie de Hoop en Jozef Jacobs, nog niet vertellen. Niet dat het geheim is, maar het kenmerk van een goede actualiteitendag is nou juist dat het programma actueel is. Zeker is dat alles op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsrecht en pensioenen wat voor de dagelijkse uitvoering van uw salarisadministratie relevant is aan de orde komt. U kunt dus meteen met de verkregen kennis aan de slag. Dat dit geen loze belofte is bewijst de zeer hoge beoordeling die deelnemers ieder jaar weer geven.

Het hoogste rendement behaalt u in december

2Xplain is de specialist in opleidingen en informatie voor salarisadministrateurs. 2Xplain weet dus dat u het druk heeft in december. Toch worden de Actualiteitendagen in die drukke maand gepland, simpelweg omdat de nieuwe regelgeving nog niet eerder door het parlement is goedgekeurd. 2Xplain wil u geen informatie geven die achteraf toch nog gewijzigd wordt want u mag van ons immers de volledige informatie verwachten. 

De inhoud van dit jaar

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan de orde. Maar het kan zijn, dat de presentatie nog wordt aangepast aan de laatste actualiteiten.

 • Loonheffing: 2 tariefschijven, maar toch 7 tarieven
  In 2020 kent ons belastingstelsel nog slechts 2 tariefschijven. Dat lijkt een vereenvoudiging. Maar daar staat tegenover, dat de wetgever andere tools creëert om inkomenspolitiek te blijven bedrijven. Daardoor zijn er in 2020 nog altijd 7 verschillende tarieven.
 • Bijtelling elektrische auto
  Het voordeel in de bijtelling voor nieuwe auto’s van de zaak zonder CO2-uitstoot wordt geleidelijk afgebouwd. Blijft het rijden in zo'n auto financieel toch aantrekkelijk?
 • Aanpassingen in de werkkostenregeling
  De werkkostenregeling is geëvalueerd. Dat leidt tot enkele aanpassingen. En natuurlijk gaat de nieuwe regeling voor bijtelling van de fiets van de zaak in. Maken de wijzigingen de werkkostenregeling eenvoudiger?
 • Premiedifferentiatie WW
  De WW-premie wordt gedifferentieerd naar contractvorm. Heel simpel verwoord gaat voor arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd een lage premie gelden, en voor alle andere overeenkomsten een veel hogere premie. Maar zo simpel is het natuurlijk niet. Voor de lage premie gelden een paar bijzondere voorwaarden en er zijn natuurlijk uitzonderingen. Bent u wel klaar voor de premiedifferentiatie?
 • Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB)
  Op 1 januari 2020 gaat de WAB in. Dat heeft gevolgen voor bijvoorbeeld oproepkrachten, payrolling en de transitievergoeding. Wat zijn nu uiteindelijk de belangrijkste gevolgen voor HR en salarisadministratie?

"1e klas heen, 1e klas informatie, 1e klas spreker, 1e klas weer naar huis." 

Meer service, minder kosten

Er zijn actualiteitendagen van andere aanbieders, waar de 2e en 3e deelnemer korting krijgen. Of waar abonnees op bepaalde uitgaven korting krijgen, als ze tenminste ruim van tevoren boeken. De maximale prijs van 2Xplain is vaak nog lager dan de kortingsprijs bij anderen. En u moet nog al wat doen om die maximale prijs te mogen betalen. Bent u lid van de VNSa of de LinkedIn discussiegroep Salarisadministratie, NIRPA-geregistreerd, gebruiker van het Forum Salaris of leest u de 2Xplain nieuwsbrief dan daalt uw prijs al fors. Voor die lagere prijs krijgt u een zeer compleet pakket, gegarandeerd zonder verborgen extra kosten, dus

 • inclusief treinretour 1e klas of parkeerkaart 
 • inclusief documentatie 
 • inclusief uitgebreid lunchbuffet 
 • inclusief koffie, thee, frisdrank

Bonus: een cadeautje is altijd leuk

Kans maken op een leuke eindejaarsbonus? Snelle inschrijvers krijgen een half Oudejaarslot cadeau. Een half lijkt weinig, maar de hoofdprijs is wel mooi € 15 miljoen. Daarvoor hoeft u niets extra's te doen. Zijn uw aanmelding én betaling vóór 1 december bij ons binnen, dan krijgt u uw Oudejaarslot bij de registratiebalie meteen mee. U kunt zich al verzekeren van een Oudejaarslot en een plaats bij de meest praktijkgerichte actualiteitendag. De inschrijving is al geopend.

"Weer veel gehoord, en duidelijk uitgelegd, zoals elk jaar. Dit jaar ook weer meer vrolijke noten van de spreker erin."

"Altijd fijn om de toch vrij droge kost op een duidelijke manier voorgeschoteld te krijgen met de nodige humor! Bedankt!"


DocNr: 33252
Laatste wijziging: 12-11-2019

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!