Elke maand een webinar

Opleidingen

Kosten

Vanaf € 887,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding


Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau

Inschrijven

Bespaar 15% met het webinar-abonnement

Elke laatste dinsdag van de maand (in december de laatste dinsdag voor kerst) komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp. Vanaf kantoor, vanuit huis of waar u maar wilt kunt u aan zo'n webinar deelnemen. Geen reistijd dus, en ook geen reiskosten. 

In de cursusagenda vindt u de actuele webinar-data. Het onderwerp van een webinar wordt ongeveer een maand van tevoren vastgesteld, en is altijd gebaseerd op de HR- en salarispraktijk. Zodra dit bekend is wordt het uiteraard in de cursusagenda opgenomen. 

PE-punten ook voor webinars

Bent u ingeschreven in een NIRPA-register, dan levert deelname aan een webinar ook PE-punten op. Ieder 2Xplain-webinar is goed voor 10 punten. Met een webinar-abonnement haalt u dus 120 NIRPA PE-punten. Nog niet genoeg voor de volledige jaar-punteneis, maar al wel een heel eind op weg.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U bespaart daarmee 15% op de deelnamekosten. U kunt zich op ieder moment voor een abonnement aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een webinar deelgenomen? Dan mag u de eerste keer gratis proberen.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. 


DocNr: 96361

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!