Webinar augustus: Wet transparante en voorspelbare arbeidsvo

Opleidingen

Startdatum

dinsdag 30 augustus 2022
van 10:00u tot 11:00u
2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 87,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Savannah Snellenburg-Swenker


Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Van 1 augustus 2022 verandert de arbeidsrechtelijke wetgeving wederom. Eerst de WWZ, daarna de WAB en nu moeten de arbeidsvoorwaarden nog voorspelbaarder en transparanter worden.

De informatieplicht wordt o.a. uitgebreid met de verplichting om aan te geven wanneer de werknemer zou kunnen komen werken of opgeroepen worden. Maar daarnaast is ook duidelijk geworden dat de werkgever scholing die hij moet aanbieden, zoveel mogelijk in werktijd plaats moet vinden maar ook door de werkgever betaald dient te worden (en dus niet door de werkgever teruggevorderd kan worden bij uitdiensttreding). Ook zal de werkgever objectieve redenen moeten hebben om nevenwerkzaamheden van een werknemer te verbieden.

In dit webinar wordt ingegaan op de inhoud van de wet, maar ook welke aanpassingen er nog moeten plaats vinden in contracten en wanneer het allemaal gereed moet zijn.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur. Tijdens elk webinar kun je vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijk je op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. Je kunt je daar op ieder moment voor aanmelden. Het abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heb je dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag je gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvang je per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 102210

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!