Juli-webinar: Belangrijke aspecten van de AVG

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 76,50
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding

Kennistraining
Onbeperkt aantal deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

2Xplain-webinars

De Europese privacyregels die op 25 mei 2018 van kracht zijn geworden hebben veel impact op uw praktijk. Van de 13 belangrijkste praktijkpunten uit de AVG waar u in uw praktijk als HR- en/of salarisadministrateur zeker mee te maken krijgt, bespreken we tijdens dit praktische webinar de volgende 4: 

  1. AVG en Wet op loonbelasting
  2. ID
  3. BSN
  4. Zieke werknemer

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetstsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up to date met de maandelijkse webinars

Elke 4e dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Deelname aan een webinar kost € 75,- .Wilt u iedere 4de dinsdag van de maand ons vaktechnisch webinar bijwonen dan kan dat voor € 780,00 per jaar.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 101846
Laatste wijziging: 20-7-2018