Actualiteitendag

Opleidingen

Inschrijven

Cursusdata


donderdag 6 december 2018
van 10:00u tot 16:00u

Zuid-Limburg

dinsdag 11 december 2018
van 10:00u tot 16:00u

Zwolle Nieuwe Buitensocieteit

donderdag 13 december 2018
van 10:00u tot 16:00u

Eindhoven Gele Kegels

donderdag 20 december 2018
van 10:00u tot 16:00u

Utrecht La Vie

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 376,00 tot € 470,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

All-in prijs, dus inclusief:

treinretour 1e klas of parkeerkaart
documentatie
lunchbuffet
koffie, thee, frisdrank
exclusief BTW

Docent

Jos van Weert
"Geweldige docent; veel praktijkkennis."

Nog onbekend


Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
40 4

Inschrijven

Deelnemers aan de actualiteitendag beoordeelden deze gemiddeld met een 8,8.

Uit de evaluaties:
"Complete informatie in 1 dag, geen loze info. Prima!"

"Pluim voor Jos van Weert die het elk jaar maar weer voor ons uitzoekt en presenteert op een heldere wijze."

Het gaat uiteindelijk om de inhoud

Sinds Jos van Weert, kennismanager bij 2Xplain, 20 jaar geleden de Actualiteitendag Salarisadministratie introduceerde zijn er vele vergelijkbare initiatieven gekomen. Er bestaat echter nog altijd maar één dag waarbij alle regelgeving voor het volgende jaar gepresenteerd wordt in één overzichtelijke presentatie. Een volledig verhaal, opgebouwd vanuit de praktijk van de mensen die met de regelgeving moeten werken, úw praktijk dus.

 

U krijgt één samenhangend verhaal, zonder voorbehouden

Wat Jos precies allemaal gaat vertellen kunnen we nog niet zeggen. Niet dat het geheim is, maar het kenmerk van een goede actualiteitendag is nou juist dat het programma actueel is. We hebben nog niet eens een nieuw kabinet en Prinsjesdag moet nog komen, dus een compleet programma kan momenteel alleen op basis van koffiedik kijken worden vastgesteld. En aan koffiedik kijken doen we bij 2Xplain niet. Zeker is dat alles op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsrecht en pensioenen wat voor de dagelijkse uitvoering van uw salarisadministratie relevant is aan de orde komt. U kunt dus meteen met de verkregen kennis aan de slag. Dat dat geen loze belofte is bewijst de zeer hoge beoordeling die deelnemers ieder jaar weer geven.

Het hoogste rendement behaalt u in december

2Xplain is de specialist in opleidingen en informatie voor salarisadministrateurs. 2Xplain weet dus dat u het druk heeft in december. Toch plant de specialist de actualiteitendagen in die drukke maand. Simpelweg omdat de nieuwe regelgeving nog niet eerder door het parlement is goedgekeurd. 2Xplain wil u geen informatie geven die achteraf toch nog gewijzigd wordt. Van de specialist mag u immers volledige informatie verwachten. 

De inhoud van dit jaar

Wat er in december 2018 precies aan de orde komt, is nu nog niet te overzien. Er zijn wel een paar vaste onderwerpen:

  • Het Belastingplan 2019 met cijfers en feiten
  • Sociale wetgeving 2019
  • Wijzigingen in de pensioenwetgeving

De overige onderwerpen worden in de komende maanden bekend. Komt er meer duidelijkheid in de beoordeling van arbeidsrelaties? Wordt het arbeidsrecht op belangrijke punten aangepast?

"1e klas heen, 1e klas informatie, 1e klas spreker, 1e klas weer naar huis." 

Meer service, minder kosten

Er zijn actualiteitendagen van andere aanbieders, waar de 2e en 3e deelnemer korting krijgen. Of waar abonnees op bepaalde uitgaven korting krijgen, als ze tenminste ruim van tevoren boeken. De maximale prijs van 2Xplain is vaak nog lager dan de kortingsprijs bij anderen. En u moet nog al wat doen om die maximale prijs te mogen betalen. Bent u lid van de VNSa of de LinkedIn discussiegroep Salarisadministratie, Nirpa-geregistreerd, gebruiker van het Forum Salaris of leest u de 2Xplain nieuwsbrief dan daalt uw prijs al fors. Voor die lagere prijs krijgt u een zeer compleet pakket, gegarandeerd zonder verborgen extra kosten, dus

  • inclusief treinretour 1eklas of parkeerkaart 
  • inclusief documentatie 
  • inclusief uitgebreid lunchbuffet 
  • inclusief koffie, thee, frisdrank

Bonus: een cadeautje is altijd leuk

Kans maken op een leuke eindejaarsbonus? Snelle inschrijvers krijgen een half Oudejaarslot cadeau. Een half lijkt weinig, maar de hoofdprijs is wel mooi € 15 miljoen. Daarvoor hoeft u niets extra's te doen. Zijn uw aanmelding én betaling vóór 1 december bij ons binnen, dan krijgt u uw Oudejaarslot bij de registratiebalie meteen mee. U kunt zich al verzekeren van een Oudejaarslot en een plaats bij de meest praktijkgerichte actualiteitendag. De inschrijving is al geopend.

"Weer veel gehoord, en duidelijk uitgelegd, zoals elk jaar. Dit jaar ook weer meer vrolijke noten van de spreker erin."

"Altijd fijn om de toch vrij droge kost op een duidelijke manier voorgeschoteld te krijgen met de nodige humor! Bedankt!"


DocNr: 33252
Laatste wijziging: 10-8-2018