Webinar januari: versoepeling ontslagrecht

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


dinsdag 30 januari 2018
van 10:00u tot 11:00u

Online

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 76,50
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Gerrie de Hoop
"Duidelijke uitleg over een ingewikkeld onderwerp"

Over deze opleiding

Kennistraining
Onbeperkt aantal deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Versoepeling ontslagrecht

Het nieuwe kabinet is voornemens om de ontslagregels te versoepelen. Zo wordt het weer mogelijk om pas na drie jaar een vast contract aan te bieden. Ook de regels rond de duur van de proeftijd worden verruimd. Als een werkgever meteen een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt, gaat zelfs een maximale proeftijd van vijf maanden gelden. De hoogste tijd om de huidige regels rond ontslag, die overigens nog maar kort geleden zijn ingegaan, én de beoogde wijzigingen met u door te nemen tijdens het webinar.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetstsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up to date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 95757
Laatste wijziging: 3-1-2018