Onze missie: klanten (kwalitatief) laten groeien

Voor en met jou werken wij dagelijks aan een juiste HR- en salarisadministratie. Wij vertalen juridische zaken rondom werk naar praktische oplossingen en uitleg.
Onze trainers en auteurs zijn jouw vakgenoten, en zeg maar rustig vakidioten. Met een knipoog want hun vracht aan kennis en ervaring delen ze op een zeer vakkundige manier.

Ons backoffice team regelt en organiseert graag, houdt van korte lijnen en een persoonlijke benadering. Daarmee ontlasten we jou zodat je het belangrijke HR- salariswerk kwalitatief goed, beter, best kunt doen.

Wet- en regelgeving verandert jaarlijks waardoor processen telkens moeten worden aangepast. Voor de professional is daarom niet alleen het verkrijgen van vakkennis en vaardigheden van belang, maar ook het updaten daarvan. We bieden opleidingen aan van MBO-3 tot HBO-2 niveau en doen dat zowel online als op locatie.

Ons doel is jou te laten groeien door op het juiste moment te voorzien in actuele en accurate kennis, inzicht en vaardigheden. Dat doen wij met de volgende producten en diensten:


PAYROLL MAGAZINE

Dagelijks via de website, wekelijks met digitale nieuwsbrieven en 3 keer per jaar met een gedrukt magazine.


KENNISBANK

Alle actuele (en historische) wet- en regelgeving toegankelijk, op 1 locatie, in heldere taal.


VAKOPLEIDINGEN

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS).


KENNISTRAININGEN

Ieder seizoen trainingen en masterclasses over actuele onderwerpen waaronder wkr, ziekteverzuim, 30%-regeling en loon- & premieheffingen.


VAARDIGHEIDSTRAININGEN

Een goede training of opleiding gaat al lang niet meer alleen over vakkennis. Communiceren, presenteren, adviseren, maar ook klantgericht werken en processen optimaliseren zijn noodzakelijk om je vak goed uit te kunnen oefenen.


WEBINARS

Eén keer per maand in één uur up-to-date over een actueel, vakgericht onderwerp? Daar hebben we de webinars voor waaraan je actief deelneemt. De trainer stelt vragen en jij chat jouw antwoorden en vragen.


ACTUALITEITENDAG

De actualiteitendag is al decennia onbetwist het populairst. Niet gek, want iedereen is gebaat bij een update van wet- en regelgeving die per 1 januari van het nieuwe jaar ingaat. In 4 uur tijd ben je bijgepraat door één van onze trainers. Efficient en effectief. We verzorgen deze dag op meerdere locatie en de laatste jaren ook online en steeds vaker in-company. Neem contact op voor de mogelijkheden.


OOK IN-COMPANY

Alle opleidingen, studiedagen en trainingen worden ook in-company, bij jou op de werkvloer, verzorgd. Je kunt kiezen voor het standaardprogramma, zoals dat in de open inschrijving wordt geboden, of voor maatwerk. Casuïstiek kan worden aangepast aan de eigen praktijk en uiteraard speelt de docent volledig in op de vragen uit jouw organisatie. Maak een afspraak met Cas Bakker om wensen en mogelijkheden te bespreken.


CEDEO ERKEND & NIRPA REGISTRATIE

2Xplain is erkend door CEDEO, de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners. Al onze opleidings- en trainingsactiviteiten zijn geregistreerd bij NIRPA. Deelname hieraan levert PE-punten op voor registratie in het Register Payroll Professionals en het Register Salarisadministrateurs.

DocNr: 191243