Webinar mei: Ontslag

Opleidingen

Startdatum

dinsdag 31 mei 2022
van 10:00u tot 11:00u
2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 87,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Nathalie van Goor
*Goede training, lekker interactief en duidelijk*

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Ontslag

Het webinar Ontslag behandelt het einde van de arbeidsovereenkomst door opzegging, toestemming UWV, ontbinding, ontslag op staande voet en de vaststellingsovereenkomst. De volgende vragen komen aan de orde:

  • Wat is een redelijke grond om op te zeggen? 
  • Wanneer kan ik ontbinden op grond van disfunctioneren of wangedrag? 
  • Wat zijn de spelregels bij ontslag op staande voet? 
  • Waar moet ik rekening mee houden als ik een vso sluit? 

Na dit webinar heb je inzicht gekregen in de meest voorkomen vormen van ontslag en beschik je over een checklist aan de hand waarvan je op correcte wijze tot beëindiging van een arbeidsovereenkomst over kunt gaan.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur. Tijdens elk webinar kun je vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijk je op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. Je kunt je daar op ieder moment voor aanmelden. Het abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heb je dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag je gratis deelnemen, klik hier en dan linksboven op de groene inschrijfknop!

Voor elk webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvang je per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 100201

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!