opleiding

Webinar mei: Verlofregelingen en vakantiewetgeving

Werknemers hebben recht op een veel verschillende soorten betaald en onbetaald verlof. Maar wanneer is het niet aanwezig zijn dan een vrije dag? Wat zijn de regels rond vakantie en welke vormen van verlof heeft een werknemer recht op? Wanneer moet de werkgever doorbetalen en wanneer niet? En wat ontvangt een medewerker als hij bijvoorbeeld doorbetaald ouderschapsverlof of aanvullend geboorteverlof wil opnemen, en mag dat altijd? Deze training geeft je handvaten om werkgevers te kunnen helpen met het goed administreren en verwerken van de meeste verlof- en vakantie-uren.

Vragen stellen

Webinars beginnen om 10.00 uur en zijn om 11.00 uur afgelopen. Tijdens elk webinar kun je vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

TIPS

Is dit het eerste webinar dat je volgt bij ons? Dan is het ter kennismaking gratis! Claim deze aanbieding door de tekst 'Gratis eerste webinar' in te voeren in het opmerkingen-veld van het inschrijfformulier.

Bespaar 15% met een jaarabonnement.


Jaarabonnement
DocNr: 100201

Docent(en)


Kosten

Vanaf € 91,00 per deelnemer

Over deze opleiding

  • Kennistraining
  • Maximaal 100 deelnemers
  • Basisniveau