Webinar mei: Gezond en veilig werken?

Opleidingen

Startdatum

dinsdag 25 mei 2021
van 10:00u tot 11:00u

2Xplain online classroom


Inschrijven
(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 84,25
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Nathalie van Goor


Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Gezond en veilig werken?

Als werkgever bent je verplicht te zorgen voor een gezonde en veilige werkplek. Dat was vóór corona al zo, dat is nu extra belangrijk, maar het zal ook na corona een aandachtspunt blijven. Maar wat wordt eigenlijk precies verstaan onder een gezonde en veilige werkplek? En wat kan je doen om daar aan bij te dragen?

In dit webinar bespreken we verschillende aspecten van een gezonde en veilige werkplek, zoals:

  • bewustwording, 
  • veiligheid- en gezondheidscultuur,
  • tijd en middelen, 
  • beleid en 
  • protocol. 

De opbrengst voor jou is een aantal handvatten waarmee je meteen zelf aan de slag kan, zodat ook jullie werkplek aan alle vereisten voldoet.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars.

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 100201

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!