Webinar april:

Opleidingen

Kosten

Vanaf € 87,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Update WKR 2022

Met een nieuwe gerichte vrijstelling voor de thuiswerkkostenvergoeding en een aanscherping van het beleid inzake de gerichte vrijstelling voor arbovoorzieningen wordt het tijd om de werkkostenregeling weer eens onder de aandacht te brengen. Bovendien bestaat er in de praktijk nog veel onduidelijkheid over het aanwijzen van loon als eindheffingsloon en de gebruikelijkheidstoets. Tijdens dit webinar komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur. Tijdens elk webinar kun je vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijk je op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. Je kunt je daar op ieder moment voor aanmelden. Het abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heb je dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag je gratis deelnemen, klik hier en dan linksboven op de groene inschrijfknop!

Voor elk webinar ontvang je een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvang je per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 98609

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!