[image]

AVG in de HR- salarispraktijk

Vanaf de sollicitatie tot aan het ontslag: in alle stadia van de dienstbetrekking heeft u te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Europese privacyregels die op 25 mei 2018 van kracht zijn geworden. Voorafgaand aan de ingangsdatum heeft 2Xplain al een reeks algemene inleidingen in de regelgeving verzorgd. Met deze nieuwe praktijklessen duikt u verder de diepte in en gaat u onder enthousiaste leiding van een van onze ervaren arbeidsjuristen kijken naar de impact van de AVG op een aantal specifieke praktijk-aspecten. 

Hoe zien de praktijklessen AVG eruit? 

We hebben uit de AVG de 9 praktijkpunten gehaald waar u in uw praktijk als HR- en/of salarisadministrateur zeker mee te maken krijgt. Al deze 9 praktijkpunten worden door de docent gedetailleerd onder de loep genomen. Na het deelnemen aan deze praktijklessen weet u precies wat er van u verwacht wordt en hoe u er voor kunt zorgen dat u binnen de regels van de AVG blijft.

De 9 praktijkpunten:

 1. AVG algemeen / Uitvoeringswet / Wet op de Loonbelasting
 2. Identiteitsbewijs
 3. BSN
 4. Biometrie
 5. Sollicitaties
 6. Controle van werknemers
 7. Zieke werknemers
 8. Personeelsdossiers
 9. Bewaartermijnen.
 10.   

Vooropleiding

Voor het volgen van deze praktijklessen wordt basiskennis van en ervaring met de HR- en salarisadministratie bekend verondersteld.

Blogs over de AVG:

DocNr: 125103

Docent(en)


Kosten

€ 500,00 per deelnemer

Over deze training

 • Overige kennis en vaardigheden
 • Maximaal 20 deelnemers
 • Basisniveau