Naamloos document

Social Impact Factory

Vredenburg 35
3511 BD Utrecht

Auto en parkeren:

Wanneer je met de auto komt, kun je deze kwijt in de volgende parkeergarages:

Parkeergarage: Paardenveld, Adres: Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht

De parkeergarage is te vinden op 5 minuten loopafstand. Tegenover de Kamer van Koophandel en naast het Hoofdbureau van Politie. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

P5 Vredenburg. Adres: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht

De P5 parkeergarage ligt recht onder het winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

P4 Hoog Catharijne Adres: Stationsstraat 29, 3511 EK Utrecht

Parkeergarage Hoog Catharijne P4 is gelegen in het centrum van Utrecht, onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervaliden plaatsen en een lift aanwezig.

Openbaar vervoer:

Als je niet in Utrecht woont, raden wij je aan om met de trein of bus te komen. De Social Impact Factory ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken. De route naar de Social Impact Factory bereken je heel eenvoudig hier. Bij busstation Jaarbeurszijde haltes C en D stoppen doorlopend bussen die je recht voor de de Social Impact Factory brengen. Stap uit bij bushalte Vredenburg. Kijk voor actuele reisinformatie op de NS reisplanner.

Lopend of met de fiets

Kom je met het openbaar vervoer maar weet je niet zeker hoe je naar de Social Impact Factory loopt vanaf het station? De route naar de Social Impact Factory is heel eenvoudig. Volg de route richting het centrum door Hoog Catharijne. Pak in Hoog Catharijne de eerste roltrap naar beneden en ga via de klapdeuren aan de linker kant naar buiten. Aan de overkant van de straat zie je Stadsbrasserie en Bar de Utrechter. Dit is het pand waar de Social Impact Factory te vinden is op de eerste verdieping. De route door winkelcentrum Hoog Catharijne heeft dit wel.

Kom je op de fiets? Hartstikke goed! Wij adviseren je om je fiets te plaatsen bij U-stal Vredenburg. Daar staat hij de eerste 24 uur gratis, droog en veilig. Adres: Vredenburg 46 3511 BD Utrecht. Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar de Social Impact Factory.

Website van Social Impact Factory(route)

Docnr: 191513