2Xplain scoort maximaal in onderzoek naar klanttevredenheid en Cedeo-audit

Trots! Onze klanten geven dikke voldoendes voor informatie en cursussen van 2Xplain

Als ons klanttevredenheidsonderzoek een examen zou zijn geweest, was 2Xplain cum laude geslaagd. Het gemiddelde beoordelingscijfer voor onze vakinformatie, cursussen en opleidingen is namelijk een dikke 8. Een fraai resultaat dat bewijst dat u bij ene kleine specialist beter af bent dan bij de grote bekende namen. Het mooie eindcijfer sluit volledig aan bij het resultaat van de audit die CEDEO, de organisatie die de kwaliteit van opleiders beoordeelt, de afgelopen weken heeft gedaan. De officiële CEDEO-erkenning is dan ook een feit. Wat deelnemers allang wisten wordt daarmee ook voor anderen beter zichtbaar.

Misschien nog wel interessanter dan zo’n anoniem eindcijfer zijn de toelichtingen die de deelnemers aan audit en onderzoek hebben gegeven. Zo maar wat citaten:

2Xplain PRO, Nieuws en Artikelen, het online PayRoll Magazine

“Rustige vormgeving, duidelijk leesbaar en goed in de praktijk toe te passen”, schrijft Jan Slotboom van Slotboom Personeel en Organisatieadvies. Een abonnee van Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen noemt het een “fijn magazine om te lezen, duidelijke vaktaal”. Jim Mesters schrijft: “Heel compleet en up-to-date.”

Vakopleidingen

Ook de vakopleidingen worden zeer positief beoordeeld. “Goed in de praktijk toe te passen” is een terugkerende opmerking.

Studiedagen en leergangen

“Goede docenten en duidelijke uitleg, doorgaans goed interactief”. Met deze omschrijving geeft Ron Weening precies aan waar 2Xplain voor staat. Duidelijkheid zonder opsmuk en inspelen op de eigen praktijk. Frans Sinke van Raet voegt daar aan toe: “Prima opzet, goede locaties en inhoudelijk goede dagen”.

Een leven lang leren!

U bent niet de enige die voortdurend moet blijven leren en ontwikkelen om goed te blijven en zelfs beter te worden. We zijn daarom ook blij met de feedback die aangeeft waar we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Over nieuwbrief, website en kennisbank zegt Jan Slotboom: “de inhoud is goed, vakkennis en de overdracht ervan uitstekend maar de presentatie digitaal heeft verbetering nodig”. Zoals gezegd staat voor 2Xplain de inhoud absoluut op nummer 1, maar opmerkingen als deze nemen we natuurlijk zeer ter harte. Aan de website is daarom ook hard gewerkt en inmiddels is de het resultaat daarvan zichtbaar.

Wilt u ons aanbevelen?

Dat vroegen we ook in het onderzoek, en het is duidelijk dat een meerderheid van de respondenten dat wel wil. Natuurlijk wilden we ook graag weten wat ons dan zo het aanbevelen waard maakt. Een greep uit de antwoorden:

  • De mogelijkheid om voor een RPP een volledig pakket af te nemen waarmee de PE-punten voor dat jaar gewaarborgd zijn.
  • Studiedagen zijn goed, je wordt altijd netjes te woord gestaan bij vragen en er wordt meegedacht.
  • Betrouwbare up-to-date informatie over nieuwe wet- en regelgeving en wijzigingen hieromtrent.
  • Een organisatie met veel vakkennis, die ze ook wil delen.    

CEDEO-audit: de beste cursus

Door CEDEO is begin 2015 een audit uitgevoerd, waarbij de cursussen van 2Xplain zijn beoordeeld op kwaliteit en klanttevredenheid. Voor dat laatste zijn een aantal door CEDEO willekeurig gekozen deelnemers telefonisch geïnterviewd. Het resultaat mag er zijn. 2Xplain is in de hoogst mogelijke categorie ingedeeld en daarmee nu ook officieel gecertificeerd om PE-cursussen ten behoeve van het NBA-register te organiseren.

Enkele citaten uit de telefonische-interviews die in het CEDEO-rapport zijn opgenomen:

  • "Het is goed georganiseerd en kleinschalig opgezet, interactief en je kunt vragen stellen."
  • "Ik heb goede ervaringen met de cursussen bij 2Xplain omdat ze altijd goed gerelateerd zijn aan de praktijk en echt gericht op onze branche"
  • "Het was toegespitst op de praktijk en het werd gegeven door de juiste mensen."
  • "Het was de beste cursus die ik het afgelopen jaar heb gevolgd."
Docnr: 89286