Zet nu de volgende stap op weg naar HBO-niveau

Blogs

Een HBO-diploma is dichterbij dan u denkt

Met de introductie van de Associate Degree Payroll Professional is het topniveau in ons vak op HBO-niveau gekomen. Zonder het te weten bent u misschien al een aardig eind op weg in de richting van dat HBO-niveau. De "traditionele" vakopleidingen VPS, SAB en CBC maken namelijk deel uit van het Associate Degree-traject. Beginnen met VPS is dus feitelijk al de eerste stap naar een HBO-diploma. Heeft u VPS al op zak, dan kunt u zelfs een groot deel van het eerste jaar al overslaan.

Vooropleidingseisen AD Payroll Professional

Om deel te kunnen nemen aan de Associate Degree opleiding dient u te beschikken over een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4. Maar wie ouder is dan 21 jaar kan ook instromen na een toelatingsonderzoek. En voor bezitters van VPS, VPS-IV, SA&B, CBC en/of HBO Salarisadministratie zijn vrijstellingen mogelijk.

Wat is een Associate Degree

De Associate Degree is in 2006 ontstaan als specifiek niveau voor een korte beroepsgerichte studie op HBO-niveau. Het idee erachter is dat voor veel beroepen een volledige 4-jarige HBO-opleiding te zwaar is om naast het werk te doen, en te diep gaat voor wat de student nodig heeft. De studie voor een Associate Degree duurt 2 jaar en doe je altijd naast je werk. Het volgende filmpje geeft een indruk van de AD.

Samenwerking met Hogeschool SDO

De opleiding voor het erkende HBO-diploma Associate Degree Payroll Professional wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Hogeschool SDO. Voor meer informatie kunt u het opleidingsprogramma bekijken of contact opnemen met Martijn de Boer van Hogeschool SDO, (076) 820 08 68.


DocNr: 33491

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!