Webinar januari: WW-premiedifferentiatie uitgelicht

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


dinsdag 28 januari 2020
van 10:00u tot 11:00u

Online

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 82,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Janita Klomp


Over deze opleiding

Kennistraining
Onbeperkt aantal deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

WW-premiedifferentiatie uitgelicht

De afgelopen maanden is al veel geschreven en gesproken over de Wet arbeidsmarkt in balans. Een van de wijzigingen betreft de WW-premiedifferentiatie. Tijdens dit webinar zal Janita Klomp de wijzigingen ten aanzien van dit onderwerp met u doornemen zodat u werkgevers hierover optimaal kunt adviseren en de premieheffing op de juiste wijze in de salarisadministratie kunt toepassen.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 95757
Laatste wijziging: 13-1-2020

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!