Jos van Weert

Docenten

Jos van Weert is vanaf 1987 werkzaam in de salarisadministratie. Van 1992 tot 2008 was hij directeur van salarisverwerker Franken en Van Weert. In 1998 was hij mede-initiatiefnemer van La Poutré Van Weert Uitgevers, uitgever van het vakblad PayRoll Magazine, waarvan hij nog altijd hoofdredacteur is. Dit bedrijf werd in 2008 omgedoopt tot 2Xplain Vakinformatie. En het vakblad is inmiddels uitgegroeid tot een online kennisbank, waarvan hij nog altijd hoofdredacteur is.

Jos is al sinds 1991 actief als docent salarisadministratie en stond mede aan de basis van de Praktijkopleiding Salarisadministratie, die later is opgegaan in PDL. Als docent verzorgt hij onder meer PDL, de modules Loonheffingen niveau 5 en Sociale Zekerheid en Arbeidsrecht niveau 5 uit VPS en diverse studiedagen, waaronder de populaire actualiteitendagen in december van ieder jaar.

U kunt hem ook tegenkomen als gastspreker bij andere gelegenheden, zoals relatiedagen van het NIRPA of de VNSa, of bijeenkomsten van de Belastingdienst. Of bij bijeenkomsten van uw salarisapplicatie-provider.

Uit de evaluaties:

"Geweldige docent; hartstikke veel kennis gecombineerd met heel veel achtergrondinformatie."
"Complimenten voor de docent; hij heeft in goede, begrijpbare taal de materie uit de doeken gedaan!"


DocNr: 74412
Laatste wijziging: 12-5-2020

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!