Automatische cao-koppelingen met uitgebreide CAObase

Docenten

Altijd op de hoogte blijven van wijzigingen in de cao's en andere regelingen die voor u en/of uw klanten van toepassing zijn. Dat kan door middel van een directe koppeling (API) tussen uw salarissoftware en de CAObase van salarisspecialist 2Xplain.

Niet alleen de cao's die in uw salarisadministraties zijn opgenomen, maar ook aan die cao's gerelateerde cao's of regelingen (pensioen, Paww, fondsen) worden in CAObase automatisch aangemerkt als "Mijn cao's". Dat zijn dus de voor u relevante cao's en regelingen. Daar hoeft u niets voor te doen.

Activeer cao-koppeling    Demo

Alle voordelen van de koppeling op een rij

 • Wijzigingen meteen en op maat in uw e-mailbox

  Als in CAObase een wijziging wordt doorgevoerd (onderhandelingsakkoord, aanmelding bij het ministerie, algemeen verbindend verklaring, premie-overzicht) ontvangt u daarover dezelfde avond een e-mailalert. In die e-mail kunt u laten vermelden voor welke van uw relaties die melding relevant is (voor wie de desbetreffende cao geldt). Klik hier voor een voorbeeld van zo'n e-mailalert.
 • Maandelijkse mutaties op maat

  U kunt maandelijks in één overzicht zien voor welke door u te verwerken cao's en gerelateerde regelingen in die maand een loon- of premiewijziging moet worden doorgevoerd.
 • Ook andere cao's te raadplegen

  U kunt naast de cao's die u in uw salarisadministraties gebruikt ook elke andere gewenste cao of regeling raadplegen of aan "Mijn cao's" toevoegen.
 • Toegang tot meer informatie

  U heeft onbeperkt toegang tot alle vakinformatie in de 2Xplain PayRoll Kennisbank PRO.

Hoe activeert u de cao-koppeling?

1

U meldt zich aan als gebruiker van 2Xplain PayRoll kennisbank PRO via het aanmeldformulier

2

U ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met gebruikersnaam en wachtwoord voor 2Xplain PayRoll Kennisbank PRO met CaoBase. Bij deze e-mail vindt u ook de instructies voor het aanmaken van de eenmalige cao-koppeling. Die instructie is natuurlijk afhankelijk van de salarissoftware die u gebruikt.

3

Nadat u de koppeling hebt aangemaakt kunt u zien welke relatiecontactpersonen er vanuit uw salarissoftware zijn gevonden. U kunt vervolgens aangeven wie van deze relatiecontactpersonen binnen CAObase hun eigen "Mijn cao's" en daarmee hun eigen e-mailalerts en eigen toegang moeten krijgen. Als u hier niet voor kiest, gaan alle alerts naar u als hoofdgebruiker. Een directe splitsing van de gegevens is natuurlijk veel praktischer.

4

2Xplain controleert met de door u aangeleverde koppeling regelmatig uw salarissoftware op mogelijke wijzigingen in actieve cao’s met de daaraan gekoppelde klanten en relatiecontactpersonen.

Uw investering per jaar (tarief 2022)

De hoofdlicentie 2Xplain PayRoll Kennisbank PRO kost u € 539,00 per jaar excl. btw. Bij de hoofdlicentie is een hoofdgebruiker / beheerder inbegrepen. Per extra relatiecontactpersoon zijn de jaarlijkse kosten € 26,50 excl. btw. U kunt een extra omgeving koppelen van dezelfde provider (dus 2de Visma|Nmbrs omgeving bijvoorbeeld), dit kost u 25% van de hoofdlicentie 2Xplain PayRoll Kennisbank PRO excl. btw per extra omgeving. Vermeld dit dan in het formulier 'activeer extra cao-koppeling' bij opmerkingen.

Activeer cao-koppeling       Demo

Enkele van de tevreden gebruikers van de cao-koppeling

VGRM accuntantsBakerTilly


DocNr: 138449

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!