Online

Locaties

Online opleidingen bij 2Xplain

Online leren bij 2Xplain is wat anders dan alleen maar kijken naar een docent op uw computerscherm. Voor de vakopleidingen is de lesstof door vakdocenten zo vormgegeven dat deze via zelfstudie te volgen is. Tijdens de online classrooms wordt de lesstof interactief met een groep cursisten besproken en kunt u uw vragen stellen. U hoeft daar dus de deur niet voor uit. Zo doet u dus zelf wat kan, en ontmoet u uw docent online wanneer nodig. Onze kennisgerelateerde studiedagen worden online aangeboden in 3 blokken van 2 uur.

Vakopleidingen Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS): optimale mix van zelfstudie en begeleid leren

Salarisadministratie leren begrijpen zonder hulp van een docent is een onmogelijke opgave. De salarisspecialisten van 2Xplain hebben de PDL- en VPS-opleidingen volledig vernieuwd, niet alleen inhoudelijk, maar ook in de uitvoering. De modules van de PDL-opleiding worden geheel online gegeven van elk 16 blokken van 2 uur. Door gebruik te maken van een online classroom hoeft u voor deze vakopleiding de deur niet meer uit, terwijl u toch direct contact heeft met docent en medecursisten.

Onze kennisgerelateerde studiedagen in een online classroom

Onze kennisgerelateerde studiedagen worden in een online classroom aangeboden in 3 wekelijkse blokken van 2 uur. Zo houden we u bij de les. In onze cursusagenda ziet u welke studiedagen online worden aangeboden. De studiedagen zijn geregistreerd bij het NIRPA en leveren 83 PE-punten op.

Webinars

Webinars zijn online-presentaties, meestal van 1 uur, waar u thuis of op uw werk van achter uw computer aan deelneemt. De presentatie door de docent is de hoofdmoot van een webinar. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen via de chat. De docent kan via meerkeuzevragen tussendoor uw mening vragen over relevante zaken. Zo wordt een webinar meer dan alleen een uurtje kennis consumeren. Met deelname aan een webinar behaalt u 10 NIRPA PE-punten. 


DocNr: 95885

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!