Webinar april: Alternatief voor de Wet DBA

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 76,50
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Alternatief voor de Wet DBA

Het nieuwe kabinet is van plan om de Wet DBA te vervangen. Er komt een minimumtarief voor zzp’ers, een mogelijkheid tot opting out voor opdrachtnemers aan de bovenkant van de markt en voor de tussencategorie wordt de opdrachtgeversverklaring geïntroduceerd. Bovendien zal het begrip “werkgeversgezag” duidelijk worden omschreven in de wet. Tijdens het webinar komen de voorstellen uit het regeerakkoord om de Wet DBA te vervangen aan bod. Zullen deze voorstellen wel de gewenste duidelijkheid brengen?

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetstsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up to date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 98609
Laatste wijziging: 3-1-2018