Excel voor HR- en salarisadministrateurs 3 (vervolg PLUS)

Opleidingen
Inschrijven

Cursusdata


Momenteel alleen incompany

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 454,00 tot € 555,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

All-in prijs, dus inclusief:

treinretour 1e klas of parkeerkaart
documentatie
lunchbuffet
koffie, thee, frisdrank
exclusief BTW

Docent

Voor incompany geen docent bekend

Over deze opleiding

Vaardigheidstraining
Maximaal 12 deelnemers
Basisniveau
83

Inschrijven

Overzichtelijke dashboards in Excel

Deze training wordt in 2016 voor het eerst georganiseerd. Deelnemers aan eerdere Excel-studiedagen beoordeelden deze gemiddeld met een 8.

Bent u goed bekend met Excel en gebruikt u het programma zeer regelmatig, dan kunt u met deze praktische training uw vaardigheden uitbreiden. In de vervolg-PLUS-training Excel leert u dashboards te maken waarin salaris- en/of personeelsgegevens uit meerdere bronnen automatisch samenkomen. Grafieken en draaitabellen worden zo gepresenteerd dat ze ook voor de eindgebruiker of opdrachtgever makkelijk zijn aan te passen.

Voor wie is Excel Vervolg-plus de geschikte training?

Excel Vervolg-PLUS is gericht op HR- en salarisadministrateurs met gedegen kennis van en ervaring met Excel. Functies als bijvoorbeeld ‘verticaal zoeken’, ‘grafieken’ en ‘draaitabellen’ zijn voor u bekend terrein.

Is een vooropleiding Excel vereist?

Voor deze training is gedegen kennis van en ervaring met Excel vereist, bijvoorbeeld door voorafgaande deelname aan de 2Xplain-vaardigheidstraining Excel, data-analyse en presentatie. De hierboven genoemde functies worden bekend verondersteld en worden niet in deze training behandeld.

Een computer met de juiste Excel-versie staat voor u klaar

Tijdens deze praktisch opgezette training oefent u zelf direct met de functies die de docent behandelt. Iedere deelnemer heeft tijdens deze dag de beschikking over een computer, waarop Excel is geïnstalleerd. Alle functies worden behandeld aan de hand van een werkbestand, dat ontleend is aan de salarisadministratie. De berekeningen en functies die u gaat oefenen zijn daardoor meteen praktisch toepasbaar. Het basisbestand krijgt u bij aanvang van de les op een USB-stick die u na afloop mee kunt nemen.

Hoe is de training Excel vervolg-plus opgebouwd?

De vaardigheden zoals die worden behandeld in de trainingen Excel de basis en meer en Excel data-analyse en presentatie (zoals o.a. verticaal zoeken en draaitabellen) zijn bekend. Excel-vervolg-PLUS wordt daarom direct gestart met het bespreken van de hieronder genoemde onderdelen. U gaat de functionaliteiten aan de hand van opdrachten meteen verwerken in een overzichtelijk dashboard. U leert tijdens deze dag dus hoe u informatie en alle onderdelen uit de Excel studiedagen op een nette en overzichtelijke manier kunt presenteren. Daarnaast leert u welke vragen u zichzelf kunt stellen voordat u een dashboard gaat bouwen. Ook kunt u tijdens deze dag uw overgebleven vragen aan de trainer voorleggen.

· Verbindingen

· Publiceren

· Grafieken

· Draaigrafieken

· Slicers

· Externe gegevensbronnen

· Functies

· Publiceren

· XML

Aan het eind van de training heeft u dan zelf uw dashboard gemaakt in combinatie met allerhande berekeningen. U bewaart het eindresultaat weer op de USB-stick en kunt dit thuis en op uw werk blijven raadplegen om te bekijken hoe de verschillende formules en berekeningen zijn opgebouwd.


DocNr: 95804
Laatste wijziging: 12-5-2020

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!