Webinar september: Prinsjesdag in vogelvlucht

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


dinsdag 29 september 2020
van 10:00u tot 11:00u

Online

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 79,90
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Nog onbekend


Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Op naar 2020

2020 is het jaar van de waarheid. Het kabinet moet zijn beloftes waarmaken. Hoe gaat het verder met de lastenverlaging, de vermindering van administratieve lasten, de wab en zzp'ers? Jos van Weert heeft de troonrede, de miljoenennota en de belastingplannen bestudeerd en er voor u de meest relevante zaken uitgehaald. Dit webinar-uurtje geeft u alvast een idee waar u in 2020 rekening mee moet gaan houden.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA-PE-punten op.


DocNr: 102211
Laatste wijziging: 11-9-2019

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!