Webinar maart:

Opleidingen
Inschrijven

Startdatum


(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 82,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Generatiegericht personeelsmanagement

Wat is eigenlijk generatiegericht personeelsmanagement en wat is het verschil met wat we vroeger ouderenbeleid noemde? Is de aanpak in elke organisatie gelijk? Welk instrumentarium is er t.b.v. duurzaam loopbaanbeleid, en welke tools zijn vanuit HRM bruikbaar t.b.v. generatiegericht personeelsmanagement. In dit webinar komen de volgende HR-items voorbij:

  • Personeelsplanning
  • Opleiding en ontwikkeling
  • Motivatie afgestemd op de levensfase
  • Het voeren van evaluatiegesprekken
  • Samenwerken met externe organisaties
  • Samenvatting en afronding

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 NIRPA PE-punten op.


DocNr: 97477
Laatste wijziging: 27-2-2020

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!