[image]

Webinar maart: Personeel en subsidiemogelijkheden


Werkgevers moeten er tegenwoordig alles aan doen om personeel te werven, maar ook om personeel te binden. En daar gaat vaak veel geld in om. Investeren in Personeel en Personeelsbeleid, maar er zijn ook subsidies waarmee je investeert in je Personeel. En zijn er subsidies beschikbaar voor het binnenhalen van medewerkers die een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het kan dus lonen om op de hoogte te zijn van de subsidies voor personeel.

Welke mogelijkheden zijn er voor jou als werkgever? Laat je daarover bijpraten.

Vragen stellen

Webinars beginnen om 10.00 uur en zijn om 11.00 uur afgelopen. Tijdens elk webinar kun je vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up-to-date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijk je op het tarievenoverzicht

TIPS

Is dit het eerste webinar dat je volgt bij ons? Dan is het ter kennismaking gratis! Claim deze aanbieding door de tekst 'Gratis eerste webinar' in te voeren in het opmerkingen-veld van het inschrijfformulier.

Bespaar 15% met een jaarabonnement. Je kunt je hier op ieder moment voor aanmelden. Het abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Je hebt dus altijd toegang tot 12 webinars.


Jaarabonnement
DocNr: 97477
1 blok van 1 uur
dinsdag 26 maart 2024
10:00u tot 11:00u

Docent(en)


Kosten

Vanaf € 93,00 per deelnemer

Over deze training

  • Wet- en regelgeving Salaris en HR
  • Maximaal 100 deelnemers
  • Basisniveau
Aantal NIRPA punten: 10