Procesoptimalisatie in het loon(kosten)traject - vervolg

Opleidingen

Momenteel alleen incompany

Kosten

Vanaf € 544,00 tot € 645,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

All-in prijs, dus inclusief:

treinretour 1e klas of parkeerkaart
documentatie
lunchbuffet
koffie, thee, frisdrank
exclusief BTW

Docent

Voor incompany geen docent bekend

Over deze opleiding

Vaardigheidstraining
Maximaal 12 deelnemers
Senior-niveau
83

Procesoptimalisatie - vervolg: meer rendement voor HR en salarisadministratie

Deelnemers aan onze studiedagen beoordeelden deze gemiddeld met een 8,7.

Uit de evaluaties van de basis-dag Procesoptimalisatie: ”Een cursusdag waar ons HR team onmiddellijk mee aan de slag kan. Duidelijke uitleg, goede voorbeelden en interactief. Het duidelijk vastleggen van de processen maakt ze beter beheersbaar en overdraagbaar. De effectiviteit en efficiëntie kan leiden tot kostenbesparingen en een grotere klantgerichtheid.

Organisaties proberen hun dagelijkse werkzaamheden steeds efficiënter in te richten om bijvoorbeeld kosten te besparen. Een belangrijk goed in economisch mindere tijden. Maar ook met het oog op de toekomst een goede investering van tijd en moeite, onder het motto van ‘meer met minder’. Er worden allerlei theorieën aangehaald die in de praktijk hun voordelen hebben bewezen. Een van de belangrijkste stromingen van dit moment is Lean. Met de focus op het ‘afslanken’ van de organisatie wordt getracht processen zo in te richten dat iedere stap waarde toevoegt voor de klant en verspillingen worden vermeden. In de studiedag Procesoptimalisatie in het loon(kosten)traject - vervolg staan uw processen centraal en hoe deze zo “slank” mogelijk kunnen worden ingericht. Deze workshop is een vervolg op de basis-studiedag Procesoptimalisatie in het (loon)kosten traject. Waar we in de vorige studiedag zijn ingegaan op de theoretische kaders van het analyseren en verbeteren van processen, gaan we in deze workshop het geleerde toepassen in de praktijk. In deze training ligt het accent op doen, zelf doen en gezamenlijk met de andere deelnemers.

Voor wie is de vervolg-studiedag Procesoptimalisatie in het loon(kosten) traject interessant?

De vervolgdag Procesoptimalisatie is bedoeld voor alle salarisprofessionals en managers die betrokken zijn of worden bij Procesoptimalisatie binnen de organisatie en die de basis-studiedag Procesoptimalisatie in het loonkostentraject hebben gevolgd.

Doel en opzet van deze studiedag Procesoptimalisatie

In deze training gaan we aan de slag met het beschrijven, analyseren en verbeteren van jouw processen. Op basis van een casus die je zelf inbrengt leer je welke stappen moeten worden gezet om processen te modelleren, te analyseren en verbeteren.

Op deze dag worden de volgende onderwerpen besproken:

  • De basisvoorwaarden van een proces
  • De modelleerregels
  • Het visualiseren van processen
  • Uitwerken van je persoonlijke casus in een proces
  • Afstemmen van meerder processen
  • Data en prestatie-indicatoren
  • Van de IST naar de Soll

Gewenste kennisniveau en vooropleiding

Deze studiedag is alleen toegankelijk voor deelnemers die de studiedag Procesoptimalisatie in het loon(kosten)traject - basis hebben gevolgd. Dit is een senior-studiedag. Van deelnemers wordt een kennisniveau VPS of vergelijkbaar verwacht, opgedaan door opleiding en/of werkervaring in een coördinerende functie in HR of salarisadministratie. 


DocNr: 110195

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!