Overheids-special

Opleidingen

Momenteel alleen incompany

Kosten

Vanaf € 404,00 tot € 505,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

All-in prijs, dus inclusief:

treinretour 1e klas of parkeerkaart
documentatie
lunchbuffet
koffie, thee, frisdrank
exclusief BTW

Docent

Voor incompany geen docent bekend

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 20 deelnemers
Basisniveau
83

Deze opleiding is niet meer actief

Studiedagen van 2Xplain worden op de onafhankelijke opleidingensite springest.nl beoordeeld met gemiddeld een 8,8.

Overheidsspecial

Bent u binnen een overheidsinstantie werkzaam in de Hr- salarisadministratie, dan is deze dag speciaal voor u. Tijdens deze studiedag gaat u aan de slag met onderwerpen die inhoudelijk gericht zijn op de overheid. U werkt onder begeleiding van onze praktijktrainster een aantal praktijkcasussen uit, waar u vervolgens binnen uw eigen organisatie direct mee aan het werk kunt.

Accountantscontrole

Interne controles en accountantscontroles worden steeds meer aangescherpt. Organisaties moeten steeds meer verantwoording afleggen. Onder horizontaal toezicht moeten organisaties hier pro-actief mee aan de slag.
Voor dit onderdeel werken we een aantal vaste formats uit voor het berekenen van grondslagen en premies van werknemers. Vervolgens maken we een format voor de rondrekening van sociale lasten om controles te kunnen uitvoeren op de werkgeverslasten.
Zo kunt u in de toekomst op een efficiënte manier controles vooraf doen. Dit voorkomt veel correcties en geeft vertrouwen en inzicht voor de accountant en de organisatie zelf.

APPA

Door verkiezingen ontstaan er veel wisselingen van de wacht bij politieke ambtsdragers. Het is van belang dat organisaties zich hier goed op voorbereiden. We gaan aan het werk met berekeningen voor wachtgeld en de financiële gevolgen hiervan voor organisaties. Daarnaast verdiepen we ons in de rechtpositie van nieuwe en gewezen politieke ambtsdragers. Met deze informatie gaat u goed voorbereidt de verkiezingen in.

Een correcte salarisadministratie in een doolhof van wet- en regelgeving

Cafetariaregelingen, werkkostenregeling en IKB. Onderhand zijn veel organisaties het beeld kwijt hoe regelingen naast elkaar bestaan, wat de fiscale en financiële gevolgen zijn van regelingen en op welke manier ze dan ook nog eens kunnen worden uitgelegd aan medewerkers. We gaan dieper in op de inhoud van verschillende regelingen aan de hand van een aantal praktische casussen.

Vooropleiding

Voor deze training wordt basiskennis van de salarisverwerking op PDL of vergelijkbaar niveau bekend verondersteld.


DocNr: 13918

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!