Beginnend salarisprofessional? Ken je omgeving en de verwach

Opleidingen

Kosten

Vanaf € 373,60 tot € 467,00
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 20 deelnemers
Basisniveau
83

Samen op zoek naar een juiste beroepskeuze

Je beroepskeuze maken zorgt vaak op jonge leeftijd al voor een hoop denkwerk en gepieker. Lang niet bij iedereen gaat dit gemakkelijk of goed. Veel jongeren twijfelen of weten gewoon helemaal niet welke beroepen ze leuk vinden of welk beroep bij ze past. Als je gekozen hebt voor een baan binnen HR en salarisadministratie is het goed je eerst eens te verdiepen wat deze keuze nu eigenlijk voor je betekent en wat de invloed van je keuze kan zijn. Ben je bekend met alle mogelijkheden die dit interessante vakgebied te bieden heeft ? Ongetwijfeld vraag je je wel eens af of je een goede keuze hebt gemaakt of misschien moet je zelfs nog een keuze maken. Op al die momenten is de vraag: wat doe je met je gedachten, ideeën en twijfels? Laat je ze vervagen of wil je écht aan de slag om een geschikte keuze te kunnen maken?

Voor wie is deze training?

  • Lijkt het je een goed plan om in deze training stil te staan, samen met je mede cursisten, bij de beroepskeuze binnen het HR vakgebied die je hebt gemaakt of nog moet maken? 
  • Vind je het nuttig om jezelf vragen te stellen en zo meer inzicht te krijgen in wie je bent als persoon en waar je goed in bent en waar je behoefte aan hebt? 
  • Vind je het fijn om je competenties in beeld te brengen? Dit geeft je zelfinzicht; een beeld van jezelf wat je goed kunt en wat je (nu nog) minder goed kunt.

Is het antwoord op één van deze vragen “ja” dan is deze training zeer geschikt voor je

Is er een vooropleiding nodig voor de training Beginnend salarisprofessional ? Ken je omgeving en de verwachtingen?

Deze training is bedoeld voor jonge en beginnende HR- en/ of salarisprofessionals. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Wat leer je tijdens deze training?

Deze training geeft een goed beeld over wie je bent en welke mogelijkheden het beste bij jou als persoon passen.

Personeelsadministratie

  • Salarisadministratie
  • Functioneel beheer
  • Procesmedewerker
  • HR adviseur
  • HR Business Partner

Ontdek de verschillen tussen de specifieke richtingen binnen HR zodat je niet alleen maar op je “onderbuikgevoel” hoeft af te gaan, maar een bewuste keuze kan maken, of een bevestiging kan krijgen dat je een juiste keuze hebt gemaakt. Je leert de mogelijkheden van een SAAS systeem, de werking van workflows en het uitwerken van een procesplaat.

Samen kijken we naar de betekenis van:

  • Een DISC profiel, dat inzicht geeft in gedrags- en communicatiestijlen.
  • Management drives, die inzicht geven in je drijfveren en hoe je je kennis en vaardigheden inzet.

Ook stellen wij onszelf en jou de vraag of wij onszelf er voldoende bewust van zijn welke veranderingen er op ons afkomen (ICT/Robotisering).

Juiste keuze

Door open en eerlijk met elkaar te communiceren kunnen wij van elkaar leren en concluderen of we de juiste weg bewandelen. Onze bevlogen trainer wil graag met jullie meedenken zodat jullie een bewuste en weloverwogen keuze binnen HR kunnen maken op weg naar een fantastische toekomst….

Durf je de uitdaging aan?


DocNr: 176766

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!