[image]

Arbeidsrecht update

Arbeidsrecht op aantrekkelijke wijze besproken

Deelnemers aan deze training beoordeelden deze gemiddeld met een 8.

Uit de evaluaties: ”Fantastische update gehad" “Goede afstemming met recente jurisprudentie en praktijk”

Vind je dat arbeidsrecht een droog en theoretisch onderwerp is? Dan heb je gelijk. Om je toch op een aantrekkelijke manier bij te praten wordt tijdens deze Update Arbeidsrecht interactief gewerkt aan de hand van casuïstiek. Ook zijn er interessante ontwikkelingen inzake of er wel of geen arbeidsovereenkomst is ontstaan. Minister van Gennip is al serieus aan de gang met de schijnzelfstandigen gegaan. Oproepkrachten zijn mogelijk verleden tijd. Ook zijn er plannen om het concurrentiebeding aan banden te leggen. Ook zal er natuurlijk een nieuwe minister van Sociale zaken en Werkgelegenheid worden aangesteld die mogelijk nieuwe wetgeving initieert.

De casussen die aan de orde komen zijn alle gebaseerd op recente rechterlijke uitspraken. Deze worden onder de loep genomen en op alle juridische aspecten bekeken en besproken. Daarmee wordt de wetgeving niet alleen op praktische wijze inzichtelijk gemaakt, maar krijgt u en passant meer inzicht in de wijze waarop de rechter uitleg geeft aan wetten en de afwegingen die gemaakt worden om tot een oordeel te komen. De cursus wordt opgesteld op basis van actuele, en indien relevant ook nieuwe wetgeving, waardoor u naast een breder inzicht in de materie ook uw kennis van het arbeidsrecht actualiseert.

Voor wie is Update Arbeidsrecht interessant?

HRM manager / -adviseur, HRM medewerker, salarisadministrateur.

Is een vooropleiding op het gebied van arbeidsrecht vereist?

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist maar enige werkervaring met Arbeidsrechtelijke zaken is wel gewenst.

Wat is de inhoud van de praktijklessen Update Arbeidsrecht?

De specifieke casussen in Update Arbeidsrecht kunnen tot het laatste moment worden ontwikkeld. Interessante actuele ontwikkelingen komen zo altijd aan bod. Alle onderwerpen worden uitvoerig besproken aan de hand van de huidige stand van zaken, met voorbeelden uit de jurisprudentie.

DocNr: 33270
3 blokken van 2 uur (6 uur totaal)
donderdag 21 november 2024
9:30u tot 11:30u
Vervolgdagen
vrijdag 29 november 2024 van 9:30u tot 11:30u
maandag 2 december 2024 van 9:30u tot 11:30u


Kosten

€ 500,00 per deelnemer

Over deze training

  • Wet- en regelgeving Salaris en HR
  • Maximaal 20 deelnemers
  • Basisniveau
Aantal NIRPA punten: 90