Utrecht La Vie

Locaties

La Vie Meeting Center Utrecht (Regardz)

Lange Viestraat 61
3511 BK Utrecht
Let op:
De ingang is in november 2017 iets verplaatst en bevindt zich nu net om de hoek van de oude entree aan de Lange Viestraat. De receptie bevindt zich nog steeds op de vierde etage.

Auto en parkeren:

Gasten kunnen gebruik maken van Parkeergarage La Vie. Deze biedt plaats aan 325 auto’s. Voor een rechtstreekse doorgang naar La Vie Utrecht kunt u op parkeerniveau 14 parkeren. Parkeergarage La Vie, adres Rozenstraat 1, Utrecht.

Openbaar vervoer:

Droogste route:
La Vie Utrecht is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Utrecht volgt u de bordjes ‘Centrumzijde’ en daarna loopt u door Hoog Catharijne richting ‘Vredenburg’. Steek het Vredenburgplein schuin over. La Vie Utrecht is gevestigd in hetzelfde pand als de Bijenkorf.

Kortste route:
Op het perron loopt u naar de uitgang Leidseveer. (Deze bevindt zich helemaal aan het eind aan de a-zijde van de perrons. U moet dus NIET door de stationshal. Let op de bewegwijzering op het perron waar u bent uitgestapt.) In de tunnel gaat u rechtsaf en blijft dan rechtdoor lopen richting centrum. Als u uit de tunnel komt blijft u rechtdoor lopen. Bij de eerste stoplichten steekt u de weg over, waarna u aan de overkant in dezelfde richting langs het Vredenburg blijft lopen.*)  Een stukje verderop ziet u aan de linkerkant De Bijenkorf. Neem een van de twee entrees ‘Kantorenpand La Vie’ naast de ingang van de Bijenkorf en neem vervolgens de lift naar de 4e etage.

*) Let op: vanwege werkzaamheden kan het zijn dat de voetgangersroute wordt omgeleid. In dat geval kunt u na het oversteken bij het stoplicht niet meteen langs de weg door blijven lopen, maar komt u in een klein straatje uit dat parallel aan het Vredenburg loopt. U kunt dat straatje kunt u uitlopen; het komt tegenover de ingang van Regardz La Vie uit.

Klik hier voor de website van La Vie.

DocNr: 34779
Laatste wijziging: 28-3-2018

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!