Online opleidingen bij 2Xplain

Online leren bij 2Xplain is wat anders dan alleen maar kijken naar een trainer op je computerscherm. Voor de vakopleidingen is de lesstof door vakdocenten zo vormgegeven dat deze via zelfstudie te volgen is. Tijdens de online classrooms wordt de lesstof interactief met een groep cursisten besproken en kun je jouw vragen stellen. Je  hoeft daar dus de deur niet voor uit. Zo doe je dus zelf wat kan, en ontmoet je de trainer(s) online wanneer nodig. Onze kennisgerelateerde trainingen worden ook online aangeboden in 3 blokken van 2 uur. 

Vakopleidingen Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS): optimale mix van zelfstudie en begeleid leren

Salarisadministratie leren begrijpen zonder hulp van een trainer is een onmogelijke opgave. De salarisspecialisten van 2Xplain hebben de PDL- en VPS-opleidingen volledig vernieuwd, niet alleen inhoudelijk, maar ook in de uitvoering. De modules van de vakopleidingen worden geheel online gegeven in lesblokken van 2 uur. Door gebruik te maken van een online classroom hoef je voor deze vakopleidingen de deur niet meer uit, terwijl je toch direct contact hebt met de trainer en je medecursisten.

Onze kennisgerelateerde trainingen in een online classroom

Onze kennisgerelateerde trainingen worden in een online classroom aangeboden in 3 blokken van 2 uur. Met deze trainingen houden we je bij de les. In onze cursusagenda zie je welke trainingen online worden aangeboden. De trainingen zijn geaccrediteerd bij het NIRPA en leveren 83 PE-punten op. Voor het behalen van je PE-punten en certificaat moet je bij alle bijeenkomsten aanwezig zijn en actief meedoen aan de training.

Webinars

Webinars zijn online-presentaties van ongeveer 1 uur, waar je thuis of op je werk vanachter de computer aan deelneemt. De presentatie wordt door een vakinhoudelijk spreker is de hoofdmoot verzorgd. Je hebt de gelegenheid om vragen te stellen via de chat. De spreker kan via meerkeuzevragen tussendoor je mening vragen over relevante zaken. Zo wordt een webinar meer dan alleen een uurtje kennis consumeren. Met deelname aan een webinar behaal je 10 NIRPA PE-punten. 

Docnr: 95885