Utrecht La Vie

Locaties

La Vie Meeting Center Utrecht (Regardz)

St. Jacobsstraat 61
3511 BP Utrecht

Auto en parkeren:

Gasten kunnen gebruik maken van Q-park Parkeergarage La Vie. Deze biedt plaats aan 325 auto’s. Op parkeerniveau 14 is een rechtstreekse doorgang naar La Vie. U kunt daar ook uw auto parkeren.

Adres parkeergarage La Vie: St. Jacobsstraat 1, Utrecht. Om de parkeergarage te bereiken via uw navigatiesysteem voert u het het volgende adres in: Rozenstraat 1, Utrecht.

Openbaar vervoer:

Droogste route:
La Vie Utrecht is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Utrecht volgt u de bordjes ‘Centrumzijde’ en daarna loopt u door Hoog Catharijne richting ‘Vredenburg’. Steek het Vredenburgplein schuin over. La Vie Utrecht is gevestigd in hetzelfde pand als de Bijenkorf.

Kortste route:
Op het perron loopt u naar de uitgang Leidseveer. (Deze bevindt zich helemaal aan het eind aan de a-zijde van de perrons. U moet dus NIET door de stationshal. Let op de bewegwijzering op het perron waar u bent uitgestapt. In de tunnel gaat u rechtsaf en blijft dan rechtdoor lopen richting centrum. Als u uit de tunnel komt blijft u rechtdoor lopen. Bij de eerste stoplichten steekt u de weg over, waarna u aan de overkant in dezelfde richting langs het Vredenburg blijft lopen.*)  Een stukje verderop ziet u aan de linkerkant De Bijenkorf. Neem een van de twee entrees ‘Kantorenpand La Vie’ naast de ingang van de Bijenkorf en neem vervolgens de lift naar de 4e etage.

*) Let op: vanwege werkzaamheden kan het zijn dat de voetgangersroute wordt omgeleid. In dat geval kunt u na het oversteken bij het stoplicht niet meteen langs de weg door blijven lopen, maar komt u in een klein straatje uit dat parallel aan het Vredenburg loopt. U kunt dat straatje kunt u uitlopen; het komt tegenover de ingang van Regardz La Vie uit.

Website La Vie Utrecht


DocNr: 34779

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!