Online

Locaties

Online leren bij 2Xplain: optimale mix van zelfstudie en begeleid leren

Online leren bij 2Xplain is wat anders dan alleen maar kijken naar een docent op uw computerscherm. De lesstof is door vakdocenten zo vormgegeven dat deze waar mogelijk gemakkelijk via online zelfstudie te volgen is. Ingewikkelder materie wordt via videomeetings interactief met een groep cursisten doorgenomen. U hoeft daar dus nog altijd de deur niet voor uit. Zo doet u dus zelf wat kan, en ontmoet u uw docent wanneer nodig.

Vakopleidingen Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS)

  • Salarisadministratie leren begrijpen zonder hulp van een docent is een onmogelijke opgave. Maar de moderne techniek biedt veel mogelijkheden om u de reis naar het klaslokaal te besparen. De salarisspecialisten van 2Xplain hebben de PDL- en VPS-opleidingen volledig vernieuwd, niet alleen inhoudelijk, maar ook in de uitvoering. Door gebruik te maken van webinartechnieken hoeft u voor veel lessen de deur niet meer uit, terwijl u toch direct contact heeft met docent en medecursisten.

Korte online-cursussen

  • Inleiding Sociale Zekerheid
  • Inleiding Pensioenen
  • Inleiding WIA
  • Inleiding WAZO

Korte online cursussen zijn volledig op basis van zelfstudie. Ze vergen een gemiddelde studieduur van 4 uur. U kunt op elk gewenst moment starten en dan de cursus in één keer volgen, of tussentijds onderbreken en op een later tijdstip verder gaan. Elke cursus wordt afgesloten met een online eindtoets. Sluit u deze met voldoende resultaat af, dan ontvangt u als bewijs daarvan een certificaat. De online cursussen van 2Xplain zijn geregistreerd bij het Nirpa en leveren PE-kennispunten op.

Basiskennis Loonadministratie (BKL) Online

  • De online BKL-opleiding is opgebouwd uit 9 lessen die elk een gemiddelde studieduur van 4 uur vergen. De lessen zijn op basis van zelfstudie en worden telkens afgesloten met een toets waarmee u kunt controleren of u de stof begrepen hebt. 
    U krijgt een vaste docent die u kunt benaderen met vragen en die uw voortgang actief in de gaten houdt.

Webinars

Webinars zijn online-presentaties, meestal van 1 uur, waar u thuis of op uw werk van achter uw computer aan deelneemt. De presentatie door de docent is de hoofdmoot van een webinar. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen. De docent kan via meerkeuzevragen tussendoor uw mening vragen over relevante zaken. Zo wordt een webinar meer dan alleen een uurtje kennis consumeren.


DocNr: 95885
Laatste wijziging: 19-7-2017

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!