Stel jouw persoonlijk opleidingsplan 2021 samen

Blogs

Adviesgesprek aanvragen

Stel jouw Persoonlijk Opleidingsplan 2021 samen met
g r a t i s
ondersteuning van een 2Xplain studieadviseur

Ons vak verandert, de regelgeving verandert en de eisen die aan de moderne salarisadministrateur gesteld worden veranderen mee. Het opleidingsaanbod van 2Xplain groeit en verandert ook mee. Door Corona krijg je steeds vaker met arbeidsrechtelijke dilemma's te maken en moet je de steunmaatregelen goed kunnen toepassen. Verder is het van belang om in je ondersteuning naar de klant goed om te kunnen gaan met online werken.

Het aanbod 2021 staat alweer klaar en is volledig op de nieuwe werkelijkheid afgestemd. Naast de salariskennis-onderwerpen is er ook aanbod voor aansluitende vakgebieden en vaardigheden. Dit maakt het mogelijk een optimaal opleidingspakket samen te stellen voor komend jaar. Met meer dan 25 onderwerpen, zie volledige cursuskalender, is de keuze ruim en vraagt het misschien om wat extra uitleg. 

Om jou hiermee te helpen zijn er studieadviseurs bij 2Xplain beschikbaar. 2Xplain biedt een gratis adviesgesprek aan. Zo’n gesprek via Teams of telefonisch schept  geen verplichtingen. Of je één training kiest, een compleet opleidingspakket, of helemaal niets, het blijft een gratis adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Je mag mij natuurlijk ook mailen of bellen voor een afspraak, of als je vragen over onze opleidingen hebt.

Cas Bakker 
casbakker@2xplain.nl
(0570) 79 60 60


DocNr: 162866

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!