De actualiteitendag die u rijker maakt

Blogs

Informatie en inschrijven

Ruim 20 jaar geleden ontwikkelde Jos van Weert de allereerste actualiteitendag salarisadministratie. Als salarisadministrateur liep hij ieder jaar weer aan tegen het ongemak dat Den Haag pas eind november/begin december besluiten nam over de regelgeving voor het volgende jaar, terwijl hij, en met hem al die andere salarisadministrateurs, wel geacht werden vanaf 1 januari met de nieuwe regels te werken. Zijn oplossing: in één dag in december iedereen bijpraten. Niet in algemene zin over de wetgeving, maar praktisch toegesneden op de vraag wat die voor de praktijk van de salarisadministrateur betekent.

Éen samenhangende presentatie

Ook dit jaar handhaaft 2Xplain die succesformule. Door elke Actualiteitendag in zijn geheel door een salaris-praktijkspecialist te laten verzorgen, en niet in losse lezingen op te knippen, worden alle onderwerpen in hun onderlinge samenhang gepresenteerd. Dat geeft u een mooi volledig beeld waarmee u direct aan de slag kunt. En hoewel 2Xplain als salarisspecialist heel goed weet dat december een lastige maand is, blijft zij toch al 20 jaar vasthouden aan data in december. Gewoon omdat u meer heeft aan informatie die niet nog aan allerlei voorbehouden onderhevig is.

Voordelige keuze, geen verborgen kosten

Wat ook al 20 jaar onveranderd is, is de transparante en prettige prijs. De basisprijs van € 470 is al lager dan de kortingsprijs van vergelijkbare dagen. Bent u abonnee op PayRoll Online, NIRPA-geregistreerd of lid van VNSa, NBA, Forum Salaris of de LinkedIn-groep Salarisadministratie dan heeft u meteen al 10% korting te pakken. Bezoekt u meerdere dagen dan kan uw korting oplopen tot 20%. Verborgen kosten kent 2Xplain niet, dus consumpties, lunch en documentatie zijn inbegrepen. 2Xplain betaalt zelfs uw treinretour 1e klas of uw parkeerkaart.

Rijker naar huis

U gaat hoe dan ook rijker naar huis, qua kennis maar mogelijk ook rijker in de letterlijke betekenis. Wat begon als een aardigheidje bij het eerste lustrum is inmiddels een traditie geworden: als u zich vóór 1 december inschrijft én zorgt dat de factuur ook voor die datum is betaald, krijgt u tijdens de Actualiteitendag een half Oudejaarslot mee. Een half klinkt misschien een beetje zuinig, maar de hoofdprijs van 15 miljoen is dat zeker niet.

Wat vinden uw collega's?

Hoe mooi we het zelf ook kunnen vertellen, het is natuurlijk nog beter om deelnemers aan eerdere Actualiteitendagen aan het woord te laten. Op de onafhankelijke opleidingenwebsite Springest scoort de 2Xplain PayRoll Actualiteitendag een 9. Ervaringen van deelnemers kunt u lezen op https://www.springest.nl/2xplain/payroll-najaarsseminar-salarisadministratie. Daar hebben we echt niets meer aan toe te voegen.

Zien we u ook in Eindhoven, Sittard, Utrecht of Zwolle? Schrijf meteen even in, dan bent u verzekerd van een plaats én van een half Oudejaarslot. Een verrijkende combinatie.

Heeft u vragen over deze of andere studiedagen van 2Xplain, mail of bel mij dan even.

Cas Bakker 
casbakker@2xplain.nl
(040) 2 947 957

Informatie en inschrijven

DocNr: 128531

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!