Testimonial van een tevreden klant

Blogs

Als u kiest voor vakinformatie, kennis, inzicht en vaardigheden voor het Payroll- en HR-vak van 2Xplain bent u in goed gezelschap. Professionals uit alle sectoren gingen u voor. 

Een van de bedrijven die via een bedrijfscontract de permanente educatie en NIRPA-registratie van hele payroll-afdeling door 2Xplain laat verzorgen is Mediahuis.

Hoe kijkt Mediahuis terug op het scholingstraject ? 

Als Mediahuis hebben wij er voor gekozen om 2Xplain Vakinformatie het up-to-date houden van onze vakkennis te laten regelen. 2Xplain verzorgt voor de payroll-afdeling de benodigde vakliteratuur, bijscholing, trainingen en andere vakinformatie. Alles in één hand.

Al jarenlang is het voor mij als manager een hoop geregel om alles rondom informatie-, opleidings- trainings- en seminarverzoeken af te handelen. Dit is nu verleden tijd. Ik heb er nu nauwelijks (administratieve) handelingen meer aan, maar blijf toch de touwtjes in handen houden qua inhoud. Voor iedereen is er een passend aanbod bij 2Xplain en in overleg wordt daaruit gekozen.

We hebben ons eigen Mediahuis-webportaal waar onze Payroll Professionals zelf, in overleg met ons, hun eigen studiekeuze kunnen vastleggen. Tijdens POP gesprekken kunnen we voortgang en keuze voor het volgende jaar bepalen. De aanwezige kennis van zaken was intern en extern altijd lastig aantoonbaar. Dat is nu, door registratie en permanente educatie, verleden tijd.

Het is goedkoop, door het groepsvoordeel en door minder handelingskosten. Bovendien weet je vooraf precies waar je aan toe bent, want reiskosten naar studiedagen zijn inclusief en het abonnement op het vakblad en de online-applicatie zijn inbegrepen. Prijs- / kwaliteitsverhouding vinden wij daardoor zeer goed. Wij vinden het belangrijk dat er met het oog op de toekomst een kwaliteitslabel hangt aan onze afdeling.

Ons pakket bij 2Xplain Vakinformatie bestaat uit de volgende onderdelen:
- medewerkers kunnen 3 keuzes maken uit ruim 25 verschillende thema’s, seminars, trainingen.
- medewerkers ontvangen wekelijks een artikel van PayRoll Magazine
- medewerkers ontvangen 3 keer per jaar een Special (desgewenst op hun huisadres)
- medewerkers kunnen gebruik maken van 2Xplain PRO (kennisbank met alle cao-informatie)
- Registratie en doorgeven van PE-punten bij het NIRPA worden door 2Xplain geregeld en verzorgd.

Gemak dient de mens, zeker als dit ten goede komt aan de kwaliteit van mijn afdeling.

Jan Tol en Paul van Groen, Mediahuis,
Resp. Hoofd Salarisadministratie HRM Concern en plaatsvervangend hoofd Salarisadministratie
 


DocNr: 15494

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!