2Xplain Payroll kennisbank PRO

Blogs

 

2Xplain Payroll PRO, kennisbank voor HR en PayRoll biedt volledige vakinformatie voor een aanmerkelijk lagere prijs dan vergelijkbare kennisbanken.

Snel

Vakbladen zijn nog altijd nuttige bronnen van vakinformatie, maar het proces van drukken en verzenden is tijdrovend. Anno 2017 zijn we er aan gewend alles wat we weten willen direct te kunnen opzoeken.
Internet is wat dat betreft een onuitputtelijke bron van informatie, maar vaak is compleet onduidelijk of deze informatie nog wel klopt. Als u zich ten behoeve van uw werk verlaat op gegooglede informatie, loopt u het risico met verouderde regelgeving aan de slag te gaan.

Betrouwbaar

De inhoud van 2Xplain Payroll PRO, kennisbank voor HR en PayRoll, wordt onder supervisie van hoofdredacteur Jos van Weert met zorg samengesteld. U kunt er dus zeker van zijn dat alle informatie actueel is.

2Xplain Payroll kennisbank PRO is de meest complete kennisbank die de HR- en salarisprofessionals 24/7 ondersteunt met altijd actuele informatie. Naast alle cao’s, ruim 1500, bevat de kennisbank ruim 1000 pagina’s uitleg over de rechtsgebieden arbeidsrecht, sociale zekerheid, loonheffingen, pensioenen en grensoverschrijdende arbeid.

Als u ’s morgens inlogt staan de belangrijkste nieuwsberichten voor u op een rij. Onze redacteur heeft deze voor u verzameld uit zo’n 70 nieuwsbronnen, die hoeft u dus niet zelf meer door te spitten. Doordat er altijd gelinkt wordt naar de bron bent u verzekerd van volledige informatie.

Ook is het vakblad PayRoll Magazine onderdeel van de kennisbank. Iedere dinsdag wordt er een actueel redactioneel artikel toegevoegd. Prettig leesbaar, praktijkgericht en informatief.

Abonnementen

De 2 abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen.

1. Payroll Magazine Online

  • Dagelijks toegang tot het laatste HR- en salarisnieuws, en wekelijks een redactioneel achtergrondartikel met toelichting op wet- en regelgeving. Ieder jaar ontvangt u op papier, als magazine, ook nog  3 specials.

2. 2Xplain Payroll kennisbank PRO

  • Niet alleen het nieuws en de artikelen uit abonnement 1, maar ook toegang tot de volledige kennisbank inclusief CaoBase, samengesteld door deskundigen uit de praktijk. Op die manier heeft u altijd de wet- en regelgeving op uw vakgebied bij de hand.

In het schema hieronder kunt u zien wat u bij deze verschillende abonnementen kunt verwachten.

  PayRoll
Magazine
2Xplain
Payroll PRO
Dagelijks nieuwsberichten V V
Blogs V V
Redactionele artikelen V V
3 magazine themanummers per jaar V V
Toegang tot alle kenniscontent   V
Cao-tabel en tabel loonmutaties V V
Volledige cao-database   V

 


DocNr: 10195

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!