Webinar februari: Help! Hoe bepaal ik de fiscale woonplaats

Opleidingen

Inschrijven

Startdatum


dinsdag 26 februari 2019
van 10:00u tot 11:00u

Online

(Incompany in overleg)

Kosten

Vanaf € 79,90
per deelnemer
(Bekijk onze tariefinformatie)
(Incompany op aanvraag)

Docent

Marc van Elsakker


Over deze opleiding

Kennistraining
Maximaal 100 deelnemers
Basisniveau
10

Inschrijven

Help! Hoe bepaal ik de ‘fiscale woonplaats’ van mijn werknemer?

Tot 1 januari 2019 had iedereen die onder de loonbelasting viel recht op het volledige belastingdeel van de loonheffingskorting. Vanaf 1 januari is dit gewijzigd en is de hoogte van de loonheffingskorting afhankelijk van de fiscale woonplaats van de werknemer. Een werkgever moet namelijk op basis van deze ‘fiscale woonplaats’ een keuze maken voor de juiste loonbelastingtabel en hiermee de correcte loonheffingskorting toepassen. Wat is de achtergrond van deze wijziging en wat zijn de gevolgen? Hoe bepaal je de ‘fiscale woonplaats’ van een werknemer? Tijdens het webinar van februari wordt op deze vragen uitgebreid ingegaan, uiteraard met een focus op wat dit in de praktijk voor u als werkgever betekent.

Actualiteiten en vragen

Webinars beginnen om 10:00 uur met een kort overzicht van wetstsvoorstellen en andere actuele ontwikkelingen in de regelgeving. Tijdens elk webinar kunt u vragen stellen. Deze worden aan het eind van het webinar beantwoord. Afhankelijk van het aantal vragen kan een webinar daardoor wat langer duren dan een uur.

Blijf up to date met de maandelijkse webinars

Elke laatste dinsdag van de maand komt een deskundige van 2Xplain de HR- en salarisprofessionals online bijpraten over actualiteiten, regelgeving en ontwikkelingen, of gaat hij dieper in op een vaktechnisch onderwerp.

Voor de actuele deelnamekosten kijkt u op het tarievenoverzicht. Deelname is extra voordelig met een webinar-abonnement. U kunt zich daar op ieder moment voor aanmelden. Uw abonnement start dan met het eerstvolgende webinar en eindigt een jaar later. Met een webinar-abonnement heeft dus altijd toegang tot 12 webinars. 

Nog niet eerder aan een 2Xplain-webinar deelgenomen? Dan mag u gratis deelnemen. Schrijf hier meteen gratis in.

Voor elk webinar ontvangt u een persoonlijke toegangslink. Na deelname ontvangt u per mail een certificaat. Deelnemen aan een 2Xplain-webinar levert 10 Nirpa-PE-punten op.


DocNr: 96543
Laatste wijziging: 23-1-2019


x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!