Kennislicenties: Vaknieuws, online kennisbank en trainingen naar keuze in één pakket

Blogs

Vaknieuws, online kennisbank en trainingen naar keuze in één pakket

Vraag meteen een scherp aanbod op maat aan


Stop nu met het voortdurend zoeken naar de juiste vakkennis, achtergrondinformatie en (bij)scholing. Neem gewoon één kennislicentie en je bent van een hoop geregel verlost.

  • Compleet
  • Flexibel
  • Verrassend scherp geprijsd

Welke voordelen heeft het kennispakket voor jou?

  • Iedere minuut toegang tot de online kennisbank, CaoBase en modellenbank
  • Iedere dag een overzicht van het vaknieuws in de vakbladen en overige media
  • Iedere week een vaktechnisch achtergrondartikel
  • 3 keer per jaar een themanummer van PayRoll Magazine in de bus
  • Naar keuze 1, 2 of 3 keer per jaar een online training of studiedag

Jij kiest, wij doen de rest.

Je kiest de best passende licentie, wij voeren alles verder voor je uit. We zorgen dat alle aangemelde deelnemers toegang krijgen tot de informatie en we benaderen ze om de studiedag(en) van hun keuze door te geven. Zo gemakkelijk til je je hele team naar het maximale kennisniveau.

Wat kost dat?

Dat hangt af van het aantal mensen binnen je organisatie dat van het kennispakket gebruik gaat maken. Als je dit formuliertje even invult zorgen wij voor een offerte op maat. Dit schept voor jou nog geen enkele verplichting. Meteen even doen dus.

 

Daar kunnen we natuurlijk zelf allerlei goede redenen voor geven, maar u heeft er meer aan als we uw vakgenoten aan het woord laten.

"Ik heb veel geleerd; uitleg voorbeelden waren duidelijk!" (Savas Aydemir van Unit4)

"Prima manier om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Online werkt goed er is voldoende mogelijkheid om samen te werken, vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen." (Roald Roos, Unit4)

"Docent heeft de kennis en kunde in huis om alle vragen te beantwoorden. Top! Virtuele classroom is een mooie optie in corona-tijden hoewel een 'live' bijeenkomst nog steeds de beste optie blijft." (Frida de Boer, Sigma Personeelsdiensten)

"Erg duidelijk, fijn dat het in max 2 uur is en dat er een wisselwerking is. Je aandacht verslapt anders toch snel" (Hilly Boes, Vrieling Adviesgroep)

"Helder en overzichtelijk, stapsgewijs en goed voor de praktijk." (Arco Man, Mediahuis)

Nou vooruit, toch ook nog maar even waarom wij vinden dat we de beste keuze zijn. Mensen zoals jij opleiden en van onmisbare vakinformatie voorzien: we doen al ruim 20 jaar niets anders. Ons team bestaat uit praktijkmensen die hun eigen kennis en ervaring delen met iedereen die in het HR- en salarisvak werkzaam is. Kiezen voor 2Xplain is kiezen voor de specialist, en dat is in een complex vakgebied als het jouwe altijd de beste keuze.

Vraag meteen een scherp aanbod op maat aan

DocNr: 162812

x
Deze website gebruikt cookies. Bekijk de privacy verklaring voor meer informatie. Privacy verklaring. Prima!