Utrecht BCN Catharijnesingel

Locaties

Business Centre Nederland (BCN Utrecht CS)
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht

NB: Toetst u bij het gebruik van uw navigatieapparatuur de naam 'Spoorstraat' (willekeurig) in, in plaats van Catharijnesingel. BCN beschikt over twee locaties in Utrecht: BCN Utrecht (Daltonlaan) en BCN Utrecht CS (Catharijnesingel). Let op dat u de locatie Catharijnesingel kiest.

 

Openbaar vervoer

BCN Utrecht CS ligt op loopafstand van het treinstation

Looproute

Vanaf Utrecht Centraal Station loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Voorbij de incheck poortjes houdt u links aan en verlaat u het Centraal Station. U loopt met de bocht mee naar rechts en gaat door de schuifdeuren het winkelcentrum Hoog Catharijne binnen. Eenmaal binnen houdt u rechts aan en ziet u aan uw rechterhand achtereenvolgens de filialen van JD Sports en Lush. Na circa 100 m bent u in het Godebald-kwartier. U loopt vervolgens rechtdoor. Aan het einde ziet u rechts een Albert Heijn, links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden kunt. Beneden gaat u linksaf en op de hoek van de straat gelijk weer links. U bevindt zich nu op de Catharijne-singel, loop rechtdoor totdat u de Spoorstraat gepasseerd bent. Op de hoek van de spoorstraat en de Catharijnesingel is het pand van BCN Utrecht CS.

Parkeren

Parkeergarage Hoog Catharijne (P1 en P2) bevindt zich tegenover BCN Utrecht CS.

Bewaar het kaartje dat u krijgt als u de garage in rijdt. Om weer uit te kunnen rijden heeft u zowel uw inrijdkaartje als het betaalkaartje dat u van 2Xplain krijgt nodig. Bij het uitrijden hoeft u niet eerst langs de betaalautomaat.

Mede door de vele werkzaamheden in het centrum van Utrecht is het vrijwel onmogelijk om vanuit alle windrichtingen een algemene routebeschrijving te geven. U vindt de meest actuele hier http://www.bcn.nl/routebeschrijving-bcn-utrecht-cs. Check altijd nog even de route kort voordat u naar Utrecht reist.


DocNr: 24161
Laatste wijziging: 10-9-2018