Utrecht BCN Catharijnesingel

Locaties

Business Centre Nederland (BCN Utrecht CS)
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht

Openbaar vervoer:
Vanaf Utrecht Centraal Station loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Na circa 100 m ziet u een filiaal van de Blokker. Ga hierna rechtsaf. U bent nu in het Godebald-kwartier. U loopt vervolgens rechtdoor. Aan het einde ziet u rechts een Albert Heijn, links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden kunt. Beneden gaat u linksaf en op de hoek (apotheek) van de straat gelijk weer links. U bevindt zich nu op de Catharijnesingel, loop rechtdoor totdat u de Spoorstraat gepasseerd bent. BCN Utrecht CS is gevestigd in het tweede kantorenblok aan uw linkerhand.

Route per auto en parkeren
Parkeergarage Moreelsepark (P1) bevindt zich tegenover BCN Utrecht CS. Neem de uitgang Spoorstraat om naar BCN te lopen.
NB: Toetst u bij het gebruik van uw navigatieapparatuur de naam 'Spoorstraat' (willekeurig) in, in plaats van Catharijnesingel

Bewaar het kaartje dat u krijgt als u de garage in rijdt. Om weer uit te kunnen rijden heeft u zowel uw inrijdkaartje als het betaalkaartje dat u van 2Xplain krijgt nodig. Bij het uitrijden hoeft u niet eerst langs de betaalautomaat.

Mede door de vele werkzaamheden in het centrum van Utrecht is het vrijwel onmogelijk om vanuit alle windrichtingen een algemene routebeschrijving te geven. U vindt de meest actuele hier http://www.bcn.nl/routebeschrijving-bcn-utrecht-cs. Als u geen navigatiesysteem heeft, is het aan te bevelen zelf een routebeschrijving vanaf vertrek-adres te printen, bijvoorbeeld op de ANWB-routeplanner.


DocNr: 24161
Laatste wijziging: 5-5-2017